cool sports bar rommet ideer

cool sports bar rommet ideerDu trenger:
målebånd
. Blyant.
Hylle braketter.
Drill.
Skruer.
Skrue ankere.
50-tommers stykke tre. MobiltelefoniHooks.
Wire eller plast kurver.
Nylon netting.

Tenk å kunne se dine favoritt sportsbegivenhet fra komforten av ditt eget hjem sports bar. Det perfekte stedet å kaste parter, hjemme sportsbar vil tiltrekke seg venner og familie for de store kampene. I stedet for å ha et tradisjonelt utseende sportsbar med en stor bar i tre, lær barstolene og én stor flatskjerm-TV som midtpunkt, designe ditt hjem sportsbar med en kul og unik tilpasset tema. Din sportsbar vil være stedet å feste i mange år fremover.

Multi-sport Sports Bar

Hvis du er en sports mutter som ikke begrenser ikke sin kjærlighet til idrett til en eller to, vurdere dekorere din sport bar med en overflod av tilfeldige idrett memorabilia. Mount retro sportsutstyr, som for eksempel tre tennisracketer, golfklubber, boksing hodeplagg, treski og gress-beiset fotball hansker på veggene. Male veggene en relativt nøytral farge slik at elementer skiller seg ut. Ramme gamle sportslige plakater, laget planer og diverse brukerutstyr og henge dem på veggen også. Dine gjester vil nyte å se på alt det er å tilby mens de ser spill og kaster tilbake en øl eller to.

Monter to flatskjerm-TV fra tak i hvert hjørne av baren, med en større flatskjerm-TV i sentrum. Under partier, har hver TV innstilt på en annen kanal, slik at gjestene kan nyte et utvalg av spill, akkurat som en ekte sports bar. Hvis rommet har nok plass, sette opp en dartskive og et biljardbord for ekstra moro.

Team-Specific Sports Bar

Hvis du er en sann fanatisk, tenk designe dine sports bar rommet rundt ditt favorittlag. Mulighetene er uendelige. Male veggene din favoritt lagets farger. Vurdere en aksent vegg for den lyseste fargen slik at den ikke overvelde rommet. (For eksempel, hvis du er en Florida Gators fan, du mer enn sannsynlig ikke ønsker å male mesteparten av rommet ditt lyse oransje. Betrakt en serie med blå vegger med en appelsin veggen. ) Cover veggene i teamet memorabilia, herunder eventuelle innrammet jerseys, sportsutstyr, spill billetter og mesterskap bilder. Tonnevis av team-farget og team-tema produkter er tilgjengelig på markedet for å fullføre team-spesifikke sports bar.

Invester i et biljardbord med lagets logo på den, med et team-farget glass biljardbord lys til å gå over den. Vurder team-tema barstoler, neonskilt og klokker som aksenter. Tilby en meny med tilpassede drikke som er team-farget og team-spesifikke. Ikke glem team logo kaste tepper å kose deg med foran HD flatskjerm-TV. Lag det ultimate sports tilfluktssted for din neste Super Bowl, mars Madness eller World-serien slag.

Personlig /Familie helgenskrin Sports Bar

Hvis du eller din familie medlemmer er eller har vært gjennomført utøvere, hvorfor ikke vise frem prestasjoner med et tilpasset sportsbar tema. Hvis du var en stjerne fotballspiller i high school og college, vurdere innramming din (signert) drakter og vise dem langs veggene. Dekorere veggene med noen lag bilder, medaljer, trofeer, Varsity brev jakker og uniformer. Hvis du var en basketball stjerne, kan du ha et tregulv legge ned som ligner din lagets hjem domstol, komplett med malte linjer og lagets logo. Og hvis plassen tillater, påføre en basketball hoop til veggen og la gjestene spille en runde HORSE med en myk Nerf-stil ball. Reprodusere mesterskapet bannere som limes følte brev til en stor rektangulær stykke filt, og henge den fra taket. Dine venner og familie vil nyte å se tilbake på gode sports minner samtidig ha et morsomt sted å henge ut, drikke og se det store spillet.

Andre artikkelen

 • naturstein ideer for et walk-in dusj
 • kanji dekorere ideer
 • hvordan du kan dekorere en stål-top buffet tabellen
 • hvordan å arrangere en liten effektivitet leilighet
 • farger som utfyller rose maling
 • hvordan du kan få se: retro stil dekorere
 • kan jeg putte klar epoxy over maling?
 • hvordan å sammenligne fargevalg
 • hvordan å forbedre hjem innredning med uttak deksler
 • hvordan du bytter skinnstol seter
 •