bakgrunnsbilde stiler

bakgrunnsbilde stilerBakgrunn kan forvandle et rom med hvite vegger, noe som gir det dybde, varme og stil. Med sin opprinnelse i det gamle Kina, og senere vedtatt og gjort populære i Europa, tapet i dag kommer i en lang rekke stilarter. Wallpaper er enkel å installere med tapet lim og er også lett å holde ren ved å tørke av dem. Velge et bakgrunnsbilde stil avhenger av rommet, ditt tematiske intensjoner og den eksisterende innredningen.

Classic Styles

Classic tapeter vanligvis har mønstre som er basert på naturlige former som planter og blomster og referanse kunsthistorisk epoker og sine trender. Disse periodene at mønstrene er basert på inkluderer Arts Deco, jugendstil, viktoriansk og gotiske. Oppskrift stiler inkluderer Paisley, Fleur de lis og moiré. Klassiske stiler har ofte sterke farger og kan gi et rom en antikk preg.

Tropical Stil

Et bredt utvalg av tropisk stil bakgrunnsbilder er på markedet. Tropical bakgrunn har bilder av palmeblader, blader banan bambus, tropiske blomster, frukt, fugler og skjell. Noen tropiske wallpaper stilarter også scener av hav landskap og vil skape følelsen av et veggmaleri. Tropisk stiler varierer i kompleksitet, fra enkle, to-tone mønstre til mer komplekse, rike skoger av farger og bilder. Bruk tropiske stiler til tilegner et rom med en følelse av det eksotiske.

Contemporary Stil

Contemporary bakgrunnsbilde er ofte glatt, minimalt og bruker abstrakte design og mønstre. Moderne stiler inkluderer metallic pinstripes, diamanter eller brikker, enkel svart og hvitt floral design, asiatisk infusjon, og til og med sebra stripe mønstre. Gi et rom en elegant, urban følelse med moderne stiler.

Vintage Stil

Kast-backs til de 40's, 50's og 60's, faktiske vintage bakgrunnsbilder kan bli funnet fra spesialitet leverandører eller bakgrunnsbilde laget for å etterligne vintage stiler er tilgjengelig. Fra dempede fargetoner og floral vignetter av 40's bakgrunnsbilde til gull, grønt og krumlinjet design av 60-tallet, vintage stiler har mønstre, farger og teksturer som vil bringe en følelse av nostalgi for midten av det 20. århundre amerikansk historie til alle rom.

Country-Western Stil

Varme toner og rustikke mønstre og bilder er kjennemerket på landet-vestlige stiler. Country-vestlige stiler kan ha enkle mønstre som de gjorde for å etterligne tekstur og utseende rå tre, eller kan være tematisk med bilder av cowboys, kaktus, lasso eller dyr som hester, hjort, and eller Coyotes. Slå huset til en ranch med land-western stil tapet.

Andre artikkelen

 • hvordan å henge Fishtail swag gardiner
 • hva de skal gjøre med tinn spann?
 • guide til å dekorere en bachelor’s soverom
 • hvordan finne 1950 innredning til hjemmet ditt
 • hvordan å designe rom sengetøy
 • hvordan å lage en hånd malte gave henge tag eller sted kort
 • hvordan å farge teppe gratis
 • hva er mikrofiber ark?
 • vevde nyanser vs tre blinde
 • hvordan å lage faux kirsebær baderomsskap
 •