Slik wire en tre-veis lysbryter med en takvifte

Slik wire en tre-veis lysbryter med en takvifteCeiling fans er mest praktisk når de er kontrollert av en veggbryter. I større rom med flere enn ett inngangspunkt, kan det være lurt å ha mer enn en bryter for å styre viften. Kabling en tre-veis bryteren konfigurasjon er ikke vanskelig og kan vanligvis gjennomføres på en ettermiddag

Du trenger:
Kniv eller nøkkelhullet så
. 2 brytere.
2 lysbrytere.
Hammer.
Skrutrekker.
Brace bar.
Treskruer.
Koblingsboks.
Fish tape.
3-leder NM-kabel.
2-wire BX-kabel.
Elektrisk tape.
Wire cutters.
Drywall patch kit.


en.
Kutt strømmen til kretsen.
To.
Gjør kutt for viften og brytere. Hullet for viften skal være minst 6 inches i diameter slik at du kan sette inn sitt spenne bar. Trace rundt brytere for å bestemme størrelsen på hullene for bryterne. Klipp tilgang hull over bryterne der veggen møter taket til å kjøre kabelen over taket og ned veggen.
Tre.
Fjern Baseboard mellom strømkilde stikkontakten og Switch 1. Klipp tilgang hull i bunnen av veggen under stikkontakten og Switch 1 til mate kabelen gjennom.
Fire.
Fjern strømforsyningen utløpet fra den elektriske boksen.

5.
Fest seler baren til takbjelker med tre skruer. Fest viften koblingsboksen til spenne bar. Fest bryteren boksene til veggene.
6.
Kjør tre-wire NM-kabelen fra bryterne til viften. Thread semi-rigid fisk tape gjennom veggen tilgang hullet og kjøre den over taket. Når den når viften hullet, feste kabelen til fisken tape, og trekke det tilbake mot deg. Drop ledningen ned til bryteren boksen.
7.
Run to-leder BX-kabelen fra strømforsyningen stikkontakten Bryter 1 ved å slippe kabelen ned veggen og kjører den i gapet mellom gips og gulv. Klipp kanaler eller bore hull i stenderne slik at ledningen vil være i flukt med veggen.
8.
Koble strømforsyningen til den nye grenen kretsen. Koble den sorte ledningen fra Switch en kabel til en messing terminal på stikkontakten. Hvis det ikke finnes terminaler på utløpet (e. g. , er det midt i en kjøring), lage en pigtail ved å koble en kort ledning til messing terminalen og koble bryteren og strømforsyningen ledningen til den korte ledningen.
9.

Gjør tilkoblinger på Switch 1. Koble strømforsyningen sorte ledningen til den vanlige terminalen på bryteren (den er merket). Fest den sorte og røde ledninger til de andre terminalene og koble den nøytrale hvite ledningene sammen.
10.
Få tilkoblinger på Switch to. Koble den sorte ledningen til felles terminal. Wrap et stykke av elektrisk tape rundt den hvite ledningen å indikere at det er bærer gjeldende. Fest denne wire, og den røde ledningen til de resterende terminalene.
11.
Få tilkoblinger på viften. Koble de to røde ledningene sammen. Koble den hvite ledningen fra Switch 1 til viften hvite wire. Koble den sorte ledningen fra Switch 1 til den merkede hvite ledningen fra Switch to. Wrap elektrisk tape rundt denne hvite ledningen å indikere at det er bærer gjeldende. Fest den sorte ledningen fra Bryter 2 til viftens sorte ledningen. Dersom viften har en vedlagt lys kit, feste sin strømforsyning ledningen til den sorte ledningen fra Switch to, så vel.
12.
Fest viften til braketten i henhold til produsentens anvisninger og bruke gips patch kit å reparere tilgang hullene.

Tips og advarsler


 • Bruke metal-mantel BX kabelen langs baseboards beskytter ledningene inne ble skadet av etterbehandling spiker holder baseboards på plass.
 • Andre artikkelen

 • interiør designer med motorsykler
 • hvordan å male et glass keramisk benken
 • hvordan å fikse et bilde rail
 • kan du male over acid beis?
 • hvordan gjøre kite dekorasjoner
 • hvordan å lage et tregulv distressed
 • inngangsbelysningen stiler
 • Slik velger du et master bedroom maling farge
 • hvordan å arrangere blomster i en middelhavsstil
 • hvordan gjøre dupioni draperi
 •