Slik wire en belysning forsamling

Slik wire en belysning forsamlingGjør-det-selv er presentert med flere valg når du kobler en taklampe fixture. Hvis rommet er stort nok, eller har mer enn ett inngangspunkt, kan det være lurt å ha en tre-veis bryteren konfigurasjon, der lampen er kontrollert av et par brytere. I andre situasjoner, bestemmer strømkilden du skal trykke inn i banen av ledninger: enten kilden til ligaen eller kilde for å bytte. I denne artikkelen vil vi se på to av alternativene

Du trenger:.
Kniv eller nøkkelhullet så.
Switch boksene (2 hvis du bruker en tre-veis konfigurasjon).
Lysbrytere (2 hvis du bruker en tre-veis konfigurasjon).
Skrutrekker.
Brace bar.
Treskruer.
Koblingsboks.
Fish tape.
3-leder NM-kabel (for tre-veis konfigurasjon).
2-leder NM-kabel.
Wire cutters.
Lampen.


en.
Slå av strømmen til sikringskursen du bruker som en strømkilde og fjern kilden stikkontakten fra feste boksen.

2.
Klipp hull for armatur, bryteren og ledningene. Følg produsentens instruksjoner for størrelsen på hullet for lyset, men hullet må ha en seks-tommers diameter slik at du kan arbeide over taket. Over kilden stikkontakten og slå hullet kuttet tilgang hull for å lette kjører ledningene.
Tre.
Fest maskinvaren. Monter spenne bar for lampen mellom to takbjelker med tre skruer. Fest lampen boksen til spenne bar. Monter bryteren boksen til veggen. Hvis du bruker en tre-veis konfigurasjon, montere den andre bryteren boksen og hoppe til trinn seks.
fire.
Kjør kabelen til lyset. Thread fisk tape gjennom tilgangen hullet og over taket. På lampen hullet, feste to-leder kabel til fisken tape og dra det tilbake mot deg. Slipp ledningen ned til stikkontakten og bytte, hhv.
Fem.
Gjør det elektriske tilkoblinger for en enkelt bryter. På mottaket, kobler den svarte ledningen til messing terminalen på utløpet, og den hvite ledningen til sølv terminalen. På lampen boksen, koble den sorte ledningen fra stikkontakten til den sorte ledningen fra bryteren. Fest den hvite ledningen fra stikkontakten til lampen hvite wire. Fest den hvite ledningen fra bryteren til lampen er sorte ledningen. Wrap et stykke av elektrisk tape rundt dette hvite ledningen å indikere at det er "hot". På bryteren kobler den svarte og hvite ledningene til bryteren terminaler, wrapping et stykke tape rundt den hvite ledningen som viser det bærer gjeldende.
6.
Connect Bryter 1 til makten leverer med to-wire-kabel. Koble strømforsyningen ledningen til terminalen merket "vanlige. "
7.
Kjør kabelen for de tre-veis brytere. Tråden fisk tape gjennom tilgangen hullene og over taket. På lampen hullet, fest tre-wire kabel til fisken tape og trekk det tilbake mot hver bryter.
8.
Gjør det tilkoblinger for kampen og brytere. På Bryter 1, kobler du den hvite ledningen fra strømforsyningen til den hvite ledningen kommer fra kampen. På lampen, koble de to røde ledningene sammen og den sorte ledningen fra Bryter 2 til lampen svarte wire. Koble den hvite ledningen fra Switch 1 til lampen hvite wire. Koble den hvite ledningen fra Bryter 2 til den sorte ledningen fra Switch 1. Wrap elektrisk tape rundt den hvite ledningen som indikerer at det er varmt. På Bryter 2 koble den sorte ledningen til den vanlige terminalen og de andre ledningene til de resterende terminaler.

Andre artikkelen

 • hvordan å forsegle betong fliser
 • hvordan du kan dekorere et mindre rom
 • hvordan å kutte fliser for medaljonger
 • dekorative tak behandlinger
 • eksempler på dekorative og taklister
 • bøker på fransk land dekorering
 • Slik holder du nede en område teppe over et teppe
 • eksempler på enkle tre trim
 • bruk av en lysestake
 • hvordan gjøre pinne vinduet valances
 •