Slik faux male skifer på betong

Slik faux male skifer på betongSkifer fliser er en fantastisk, naturlig overflate til bruk i gulv i hjemmet ditt. Dessverre, kan ekte stein bli svært dyrt. Faux ferdig med betonggulv selv er en økonomisk måte å oppnå samme utseende til en brøkdel av prisen. Denne relativt enkle teknikken innebærer å bruke filler for å skape naturlig spettet utseende stein. Du kan eksperimentere med forskjellige farger eller arrangementer av steiner. For en raskere prosjekt, velger du et mønster av større "fliser" av skifer

Du trenger:.
Painters lav-tack tape, en rull hver, 2 i.
 og 1 /4 tommer
.
Skraper.
Sander på polet.
Avfettingsmiddel.
Latex betonggulv maling med primer lagt.
3 i.
 pensel.
Roller og håndtak.
Maling pan.
Målebånd.
Kritt eller krittstrek.
Latex glass væske.
Bucket.
Rør stick.
Svart farge.
Ren bomull filler.


en.
Fjern alle møbler fra arbeidsområdet. Tape av veggen med 2 tommer bred lav-tack malere tape. Skrap noen chipping maling og sand på overflaten før betonggulvet har vært malt tidligere. Vask noen flekker med et avfettingsmiddel.
To.
Velg en latex-basert betonggulv maling med primer inkludert for din base maling. Bestem om du ønsker en tradisjonell kul blå-grå skifer eller vil foretrekke en varmere brun-grå skifer. Bruk en kul grå maling for blå-grå skifer og en varm grå maling for brune-grå skifer. Beregn lakken behov basert på å bruke to strøk med maling på en dekningsgrad på 400 kvadratmeter per gallon.
Tre.
Skjær i rundt kantene med en 3 tommers pensel. Rull ut gulvet med en maling valse. La malingen tørke helt før du påfører et nytt strøk. Tillat grunning tørke i minst 24 timer.
Fire.
Bestem deg på en ordning for faux skifer. Husk at større fliser vil ta kortere tid å tape off. Bruk et målebånd og kritt linje hvis du vil utseendet til et rutenett med standard fliser. Tegn en plan på gulvet med et stykke kritt hvis du ønsker en uregelmessig arrangement av rektangler av ulik størrelse. Tape langs kritt linjer med u00BC tomme malere tape for å lage fugemasse linjer.
fem.
Bland tre deler latex-basert glass væske med en del base maling i en bøtte. Gjør nok glasur til å dekke gulvet, beregner at du trenger ca en liter for hver 400 kvadratmeter. Legg sort lakk fargetone til din glass væske. Legg små mengder av fargen av gangen og rør godt, fargetoner er veldig konsentrert og et par spiseskjeer vil vanligvis være nok for en gallon av glasur
6
Påfør glasur på gulvet med en. . roller, maleri små seksjoner av gangen. Bruk en håndfull av myk, ren bomull filler å forsiktig spre maling, skaper en marmorert effekt hvor glasur har blitt fjernet. Endre filler som de blir mettet med glasur. Alternative søker glasur og ragging gulvet i små deler før du starter et nytt område for å hindre glasur tørker for raskt. Tillat glasur tørke helt før du fjerner tapen.
7.
Rengjør børste med såpe og vann.

Tips og advarsler


 • Påfør en lakk til gulvet for å beskytte faux finish, velge en finish basert på mengden av glans ønsket.
 • Andre artikkelen

 • løsemidler som kan kjedelig plexiglass
 • hvordan gjøre en konvolutt pute
 • kreative alternativer til et bad forfengelighet
 • glass vase dekorere tips
 • kjøkken design ideer bruke hvitt skap
 • ideer for maling trapper
 • hvordan du bruker treskurd å erstatte vinduer
 • ljoren vinduet behandlinger
 • fliser trim ideer
 • hvordan du bytter metall utvendig trim hjørner
 •