hvordan du installerer en badstue hjemme

hvordan du installerer en badstue hjemmeInstallere en badstue hjemme er en grei oppgave når foreløpige vedtak er gjort med hensyn til størrelse og plassering av badstuen. Installere badstuen selv heller enn å ansette en entreprenør vil redusere den totale kostnaden for prosjektet med om lag 35 prosent. Par som sparing med gunstig å ha et hjem sauna, og det er lett å se hvorfor hjem badstuer blir stadig mer populært som en gjør-det-selv prosjekt. Den vanligste sauna installasjonen er konvertering av en walk-in garderobe til en liten spesialbygde sauna.

Du trenger:
Custom-bygget sauna kit
. Målebånd.
Hammer.
3-tommers tre spiker.
Sirkelsag.
Øyebeskyttelse.
1-av-2 furring strimler (lengde og antall, avhengig av romstørrelse).


en.
Planlegg spesialbygde sauna prosjektet nøye. Bestem hvilket rom vil bli konvertert til en badstue. Størrelsen og beliggenheten er viktige hensyn siden de direkte påvirker kostnadene ved prosjektet. Vær sikker på at rommet du velger har en elektrisk stikkontakt allerede installert (eller i det minste deler en vegg med et eksisterende utløp). Custom badstuer kan utformes for å passe inn i nesten hvilken som helst størrelse og form rommet, slik at du kan være kreativ. Custom-bygget badstuer kan bestilles fra en av mange produsenter, alt du må gjøre er å gi et komplett sett med målinger ved hjelp av et standardisert bestillingsskjema som leveres av dem
to
Velg rommet. . (vanligvis en walk-in closet) du ønsker å konvertere til en badstue. Omhyggelig fylle ut egendefinert badstuen bestillingsskjemaet ved å ta nøyaktige målinger rommet, så svarer alle spørsmål om rommet på bestillingsskjemaet. Bestill din sauna med produsentens foreslåtte måleteknikker og bestillingsrutiner, uten avvik. Dette inkluderer som regel å fylle ut et standardisert måling skjema med tilsynelatende repeterende spørsmål, og deretter legge til eller trekke noen spesifikke dimensjon til den samlede rommet størrelse for å imøtekomme deres valgte byggematerialer. Flere elementer å merke på standardiserte bestillingsskjemaet er venstre-høyre-vs dør swing, antall benker til å omfatte, og noen få andre alternativer. Ta deg god tid med bestilling oppgaven, siden hele prosjektets suksess avhenger av din oppmerksomhet på detaljer ved bestilling av badstuen.
tre.
Klargjør rommet for å godta sauna kit. Dette innebærer å fjerne alt fra vegger, gulv og tak. Alt som skal være er de konkrete (eller tre) gulv, ren gips vegger og en åpning hvor badstuen døren vil gå.
Fire.
Cut enkelte furring strips til lengde. De bør være så lang som rommet er høy (vanligvis 8 fot). Antall strimler nødvendig med være omtrent en stripe på hver 18 inches av veggplass som skal dekkes (husk å kutte nok alle veggene). Cut nok til også å dekke taket på 18-tommers mellomrom.
Fem.
Fest furring strimler på toppen av den eksisterende veggen stenderne i hele rommet, med 3-tommers spiker linjeavstand hver 12. inches. Studs kan befinne seg ved meget lett trykk på veggen med en hammer. Når lyden hammeren gjør endringer fra hule til solid, så stud står bak dette feltet. Taket bør være utstyrt med furring strips også, langs alle de takbjelker. Finn dem på samme måte som vegg pigger.
6.
Følg badstuen produsentens instruksjoner når du installerer badstuen kit. Det grunnleggende konseptet er at precut badstuen brikkene vil legge til den furring stripene som er plassert i rommet. Mest sett anbefaler at taket festes først, etterfulgt av 4 vegger og deretter døren. Benker er vanligvis installert etter at ovnen er festet (nær en stikkontakt).

Tips og advarsler


 • Ta deg tid til å kontrollere alle dine mål før du bestiller badstuen . En ekstra par minutter for tidlig i prosessen kan spare deg for mange timers arbeid når installasjonen blir utført.
 • Bruk alltid beskyttelsesbriller når du bruker en sirkelsag.
 • Andre artikkelen

 • hvordan gjøre luminarias
 • hvordan å kutte keramiske fliser på en vinkel
 • hvordan å sy en dekke for en is kjøler
 • hvordan du bruker støping til å lage tak design
 • dekorere ideer for en liten kyst-hus
 • elektriske vinduet behandlinger
 • hvordan du kan dekorere med chic tilbehør til badet
 • hvordan å passe teppe underlag
 • hvordan å lage en kritt bord med tavle maling
 • glass lampe deler
 •