ideer for foto centerpieces

ideer for foto centerpiecesEt bilde med forbedret midtpunkt er et nydelig og gjennomtenkt måte å feire en fest honoree. Hvis du er vert for et jubileum eller bursdagsfest, opprette personlige midtpunktet innredning med spesielle øyeblikkene fra honoree liv. Du kan ha midtpunktet elementene profesjonelt trykt eller du kan gjøre det selv ved hjelp av en skriver og spesialpapir. Dekorer kjedelig bilderammer med skjell, perler, rhinestones, til perler og andre pyntegjenstander koordinere med festen tema.

Tre-sidige midtpunktet

Lag en tre-sidig, frittstående foto midtpunktet som kan sees fra alle vinkler og plassering ved bordet. Velg tre bilder som representerer spesielle øyeblikkene i partiets honoree liv. For en videregående skole feiring, velger bilder fra studentenes grunnskolen, ungdomsskolen og videregående skole år. Hvis du er vert for en jubileumsfest, plukke bilder som viser ulike faser av parforholdets. Har bildene profesjonelt trykt på slitesterkt papir med vannfast blekk. Fest på bildene for å skum bord for å danne et trekantet form med ett bilde på hver side.

Personlig Magasinet

Lag en personlig magasin cover ved hjelp av en spesialisert online trykkeri (se Ressurser). Velg et bilde, helst en headshot, av partiet honoree. Selskapet skriver ut dekselet på tunge, høyglanset papir for å ligne et ekte magasin cover. Bruk honoree sine livserfaringer, hobbyer og interesser for å tilpasse teksten i bladet dekke. For eksempel opprette en "topp ti"-listen utheving personlighetstrekk eller ekstraordinært liv øyeblikk. Plasser lokket i en akryl ramme med et stativ og sette den i sentrum av partiet tabellen.

Cluster av rammer

Marker bestemte øyeblikk i partiet honoree liv ved å dekorere bordet med fotorammer. Velg flere bilder for å lage en "gjennom årene" tema. For et fødselsdagsselskap, plukke bilder som representerer livet milepæler. Plasser bildene i rammer som koordinere med partiet temaet. For eksempel, bruker rammer dekorert med skjell for en strand-tema bash. Velg vintage gull rammer for en elegant design. Ordne rammene i en sirkel eller firkant formasjon, og plassere en høy søyle stearinlys eller en vase fylt med honoree favoritt blomster i midten.

Foto forbedret stearinlys

Forbedre et stearinlys eller votive holder med et bilde av personen av ære. Har et bilde og spesiell melding, for eksempel et dikt, profesjonelt trykt på en voks stearinlys, legg den i et klart glass stearinlys holderen. Hvis du har en blekkskriver, skrive ut et bilde på transparent papir hjemme, vikle papir rundt et klart glass votive holderen og holde det på plass med en liten bit gjennomsiktig tape. Lyset vil lyse gjennom bildet, elegant utstillingsvindu partiet honoree.

Andre artikkelen

 • hvordan å lage en seilduk for en bokhylle
 • glass flis setting metoder
 • hvordan å skjære små biter av glass
 • diy draperi brakett monteringsanvisning
 • doble rod vinduet behandlinger
 • lakk & trim ideer
 • Hvordan Refinish jeg murstein peis?
 • diy solar panel guide
 • hvordan du kan dekorere kanarifugl bur
 • Hvordan fortelle om tregulvene er best for ditt hjem
 •