hvordan å fullføre malte kjøkken skap

hvordan å fullføre malte kjøkken skapOmmaling kjøkkenskapet kan gi liv og farge til et kjøkken under lagring av hus tusenvis av dollar. For ytterligere å forskjønne malt kjøkkenskapene, prøv etterbehandling dem på en unik måte som viser personlig stil og design forstand. Det finnes en rekke ulike måter å fullføre malt skap, inkludert spraye, marmorering og utnytte ens egen illustrasjon ferdigheter. Mulighetene kan virke uendelige når det gjelder etterbehandling, og med riktig holdning og en entusiasme for DIY, venter et vakkert resultat.

Du trenger:
Mørk brun maling
. White sprit eller vann.
Frihåndsquilting pensel.
Soft-børste.
OR.
Sjablong.
Kartong (valgfritt).
Razor (valgfritt).
Artist's maskeringstape.
Pensel eller svamp.
OR.
Sprakende maling eller glasur.
Pensel.
OR.
Paint.
Textured svamp.
OR.
Blyant.
Liten pensel.
Craft maling.


en.
Opprett en marmorering effekt. Begynn med tynning en mørk brun maling med enten vann eller white sprit (avhengig av om malingen er vann-eller oljebasert). Lag den primære (større) og sekundære (mindre) venene i "marmor" med frihåndsquilting pensel. Deretter blander den fortsatt våte primære og sekundære årer sammen med en stor, myk børste.
To.
Sjablong på forsiden av kjøkkenskapene. Sjabloner kan kjøpes precut på håndverket og hobby butikker, eller du kan lage din egen ved å kutte en figur ut av kartong, med en barberhøvel. Påfør sjablong til skapet og hold det på plass med kunstnerens maskeringstape. Deretter stipple sjablongen med en pensel eller svamp. Fjern sjablongen arket og la malingen tørker.
3.
Gi skap en antikk utseende ved å bruke en knitrende maling eller glasur. Ved bruk av glasur, vil du typisk gjelde en frakk eller to over overflaten. Når glasuren er tørr, et toppstrøk av farge er anvendt og den knitrende effekten vil inntreffe. Det finnes også maling som selges i craft butikker som knitre med én søknad.
Fire.
Bruk en svamp til å lage en interessant tekstur på skap. Når basen fargen er tørr, bruk en stor, teksturert svamp til å bruke en mørkere eller lysere farge av maling på toppen. I stedet for å tørke, stipple svampen lett over flaten. Bruk mer enn ¨¦n farge, hvis ønsket.
Fem.
Paint personlig illustrasjoner på skapdørene. Lag malerier av trær, blomster, frukt, gården temaer eller annen type grafikk. Begynn med lett skisser på kabinettet med en blyant (ikke voks-basert);. Deretter gå over skissen med maling, bruker en liten børste

Andre artikkelen

 • hint på barnas soverom layout
 • hvordan å velge størrelsen på kronen
 • hvordan å forskjønne ditt hjem i utrolige måter med blomster og planter
 • hvordan gjøre twin-størrelse ark
 • hvordan å erstatte en halogen pære i et spor system
 • enkelt dekorere for maling gardiner
 • hvordan å passe inn med nabolaget 2
 • hvordan man skal oppnå en rustikk sort flekk på møbler
 • hvordan du kan fortelle en alder av en antikk oljelampe
 • interiørdesign ideer for en øy hjem
 •