reflekterende vinduet behandlinger

reflekterende vinduet behandlingerreflekterende vindu behandlinger er en ideell energibesparende løsning for boliger og kommersielle indre områder. Opprettet med innovative produkter, reflekterende vindu behandlinger reflekterer lys, men de har ikke blokkere ut alle naturlig lys. De er spesielt effektive i kjøling hjem og kontorer i sommer ved å holde sollys ute og redusere oppvarmingskostnader i om vinteren ved å tillate sollys i. Reflekterende vindu behandlinger også isolere indre områder i både vinter og sommer. De kan hjelpe redusere strømregningen fordi reflekterende vindu behandlinger tillate noen naturlig lys i, noe som reduserer behovet for belysningen i rommet.

Refleks Window Film

reflekterende vindu filmer er festet direkte til et vindu. De er noen ganger referert til som vinduet henger. Reflekterende vindu filmer blokk sommervarmen, og er ideelle vindu behandling løsninger for tropisk klima. Reflekterende vinduet filmer kan brukes på alle vindu størrelse og form og ikke krever profesjonell installasjon. Filmene er tilgjengelige i en rekke fargenyanser. Sølv farget film som gjenskaper utseendet til speil er vanligvis mer effektive i å reflektere lys, sparer energi og reduserer gjenskinn enn mer transparent farget filmer. Ifølge Energy Star, er reflekterende vindu filmer best brukes på vinduer som vender sør eller vest på grunn av sitt høyere potensial for varme gevinst. Mens reflekterende vindu filmer tillater noen lys til å passere gjennom dem, forbrukerne merke en nedgang i indre lys og sikt til utendørs.

Solar Window Roller Shades

Ofte referert til som «solbriller for windows," solar vindu roller nyanser er en attraktiv form for reflekterende vindu behandling. Solar vindu roller nyanser gir interiøret solbeskyttelse samtidig beholde ditt vakre ytre utsikt. De tillater diffust lys inn i et rom samtidig beskytte møbler fra UV-stråler. Ifølge Florida Solar Energy Center, solenergi persienner er bare effektive i å spare energi når produktet er solenergi refleksjon er på siden av skyggen mot utsiden av hjemmet, ikke det indre rommet. Den reflekterende natur solar vindu roller nyanser bidrar til å beskytte møbler og tekstiler, reduserer gjenskinn og begrense varme gevinst. Reflekterende nyanser er ideelle for bolig eller kommersielle kontorer, media rom eller et rom med skjærende sollys.

Refleks Window Blinds

De fleste av markisen produkter spare energi som reflekterende barrierer i varmt klima. Reflekterende persienner reflekterer sollys og holder den inn i rommet, derfor reduserer varme og spare energikostnader i sommer. Ifølge US Department of Energy, på en solrik dag, kan reflekterende persienner redusere oppvarmingen med ca 45 prosent når de er lukket og senket. Men mest reflekterende persienner gjøre lite for å reflektere søn inn i et rom om vinteren, fordi de ikke gir effektiv isolasjon. Persienner produseres i en honeycomb design kan gi isolasjon ved å tilby en lomme som skiller dette vinduet fra rommet. I motsetning til tradisjonelle persienner, kan honeycomb persienner ikke justeres for å slippe inn mer eller mindre eller lys, de er enten hevet eller senket.

Andre artikkelen

 • hvordan å lyse opp en kjeller leilighet med maling
 • hvor å fastsette gravlagt stearinlys veker
 • hvordan gjøre rolige oppholdssteder i huset ditt
 • hvordan du kan dekorere et soverom i tradisjonell stil
 • Slik oppdaterer lysarmaturer med spraymaling
 • hvordan å legge keramiske fliser på kjøkkenet
 • hvor å fjerne følte gulv underlaget
 • hvordan søke dekorative steiner
 • Slik sand fanget ytterkledning
 • glass blokk bruker
 •