hvordan du kan dekorere med antikke melk bokser

hvordan du kan dekorere med antikke melk bokserGjør-det-selv dekoratører har et talent for å finne nye formål for gamle husholdning objekter. Gamle melk bokser er et godt eksempel. Deres fremtredende størrelse og unik form kan gjøre dem det sentrale punktet i en indre, utlån en plass rustikk stil. Integrer vintage melk bokser i hele ditt hjem som dekorative og funksjonelle stykker. Vintage melk bokser fungere godt i en rekke hjem innredning stiler, blant dem land, shabby chic, moderne vintage, tømmerhytte, ranch, vestlige, koloniale, våningshus, folkekunst og primitive.

Du trenger:
Milk bokser
. Lett såpe.
Vann.
Filler.
Paint.
Varnish.
Tilbehør.


en.
Comb loppemarkeder, sparsommelighet butikker, verksted salg og eiendom salg for gammel melk bokser. Mange vintage melk bokser har iøynefallende detaljer som stemplet, embosset eller malt navn på gårder og distributører.
To.
Rengjør gamle melken bokser med varmt vann og noen milde husholdning renere. Swish vann rundt interiøret for å fjerne smuss og skitt. Det kan være lurt å bruke filler til å gni vekk skitt fyller alle underlag fordypninger.
tre.
Vurder omlakkering av dine gamle melk bokser. Noen mennesker foretrekker de uregelmessige, bedrøvet eller forvitret utførelser av gamle melk bokser fordi de viser en patina av alder. Andre foretrekker en renset opp versjon av vintage sine funn, med en lysere og lysere overflate. Hvis du velger å billakkprodukter melken bokser, begynne med å forsiktig slipe vekk avskallet maling. Paint melken bokser med et gjennomsiktig lag med antikke renvasking for en mild Refinish jobb, eller bruke to strøk av en ugjennomsiktig finish i tradisjonell hvit, sort, grå eller sølv. For en moderne vri, prøv solrik gul, muntre periwinkle, dypt kobolt eller rustne rødt. Når malingen tørker, forsegle den med lakk.
Fire.
Dekorer med melk bokser i ulike steder i hjemmet ditt. Angi ett av døra for å holde paraplyer. Under deler av distressed tre eller tykt glass, et par av melk bokser blir slutten tabeller. Plasser potter i åpningen av en melk kan å bruke den som en planter. Melk bokser gir et kjøkken et våningshus utseende. Sett et brett på toppen av melken kan for å holde klut servietter, parabol håndklær og andre tekstiler. På verandaen, serverer en rekke gamle melker bokser som et rekkverk.
Fem.
Tilbehør til din gamle melk bokser. Male bilder av blomster eller blader på melk kan, eller bruke sjablonger og stempler til å dekke det med landet primitive motiver. Hang girlander av tørkede blomster rundt kanten av bokser.

Tips og advarsler


 • Når du arbeider med antikke melk bokser, være skeptisk til gammel, sprukket maling som kan inneholder bly. Rengjør og fullføre dem på et godt ventilert eller uteplass. Bruk hansker og munnbind og kast den gamle malingen chips i samsvar med lokale forskrifter.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å fullføre en kjeller uten Sheetrock
 • hvordan gjøre dekorative aksenter med travertin
 • hvordan unngå teppeflisekolleksjon dukker opp
 • soverommet dekorere ideer: shabby chic
 • tips på å dø teppet
 • Slik Refinish en murstein peis
 • berømte arkitektoniske house design
 • hvordan du rengjør med Hagerty sølvpuss
 • hvordan man kan kjøpe gamle lyspærer
 • ideer for kjøkken fargevalg
 •