britisk kolonistil interiørdesign ideer

britisk kolonistil interiørdesign ideerDu trenger:
glass cutter
. Running tang.
Straight edge.
Honning eller lim.
Glass maling.
Glasskår eller flak.
Vange.
Ovn.

På høyden av sin koloniale herlighet det britiske imperiet strakte seg flere kontinenter. Den britiske undersåtter av dronning Victoria ble sendt til å gjøre forretninger, styrer og beskytter koloniale områder som India, Øst-Afrika og Karibia. De brakte den mer tradisjonelle stiler av hjem langs og blandet dem med det praktiske, men noen ganger lunefull lokale design.

Møbler

britiske kolonimakten møbler er en blanding av tradisjonell britisk med øya og asiatiske toner. En mahogny himmelseng med fint utformet innlegg og stokk paneler i topp og bunn styrer ville uttrykke perioden. En tung tre bord og stoler vil være egnet i spisesalen. Bruk faux skinn aksenter på ryggene. Stue aksent bord og stol ben utskåret med motiver reflekterer regionen og interiør i lyst eller eksotiske utskrifter er et eksempel på britisk kolonistil. . Du vil finne stokk og shuttered paneler på mange av møbler i hele hjemmet

Wood

britisk kolonistil bruker mørke, sterke skoger-mahogny, teak og ibenholt-siden disse skogene var tilgjengelig i koloniene . Du kan flekker på treet du har disse mørkere farger. Gulv bør være av tre i tillegg, og også i mørkere farger.

Paint

Wall maling er lys i farge og reflekterende. Jord toner og blå-og grønnfarger i havet er typisk for denne stilen. Maling i dag kommer med et reflekterende nummer; denne stilen krever minst 40.

Tepper

Carpet ikke ble brukt. Den tre etasjer var dekket med tepper og matter. Disse ble laget av lokale materialer, så de var ofte sisal eller siv. De naturlige fargene ser bra mot den mørke skogen. Noen av import butikker ville bære disse. Også se etter håndvevde, utskrifter lyse tepper i som harmonerer med rommet ditt fargevalg.

Gardiner og sengetøy

gardiner og sengetøy ble valgt som en reaksjon på varmen av koloniene. Draperier bør være lett og flyter i nøytrale farger eller eksotiske utskrifter eventuelt. Sengetøy for å være kul og lys. Tenk pasteller som blander med rommet. Bed omheng på myggnetting og lys silke var vanlige i perioden. Inne skodder ble lagt til vinduene for å holde ut i solen og gjør rommet kjøligere.

Accents

Tilbehør var nøkkelen til å gjøre denne perioden så en blanding av kulturer. Bruk potted planter, bregner og palmer i store asiatiske vaser. Wicker side tabeller på soverommet med en tre-panel skjerm gir det rette utseendet. Kvinner vil endre bak disse skjermene, så hvert soverom hadde en. Trunk-stil bord uttrykker også denne perioden. Porselen og tre lysestaker og figurer plassert på bord uttrykke perioden, sammen med orkan lamper.

Andre artikkelen

 • hvordan å sammenligne Formica til wilsonart
 • kobber plater ideer
 • hvor å fjerne akrylmaling fra kuskinn
 • hvor å fjerne følte gulv underlaget
 • hvordan å bruke geometri til å bygge en pergola
 • hvordan du kan dekorere et soverom i tradisjonell stil
 • hvordan du kan dekorere en bokhylle i utrolige nye måter
 • hvordan overgangen fra keramiske fliser til parkettdekke
 • soveromsmøbler prosjekter
 • hvordan å designe en barnehage online
 •