hvilken farge fugemasse bør jeg bruke for en benken?

hvilken farge fugemasse bør jeg bruke for en benken?Ifølge Floor Talk fra World gulvbelegget Association, gysemassen fargen du velger vil endre måten hele fliser prosjektet ser. Selv om de er henviser til gulv, er det samme gjelder for backsplashes. Fugemasse som brukes til å være ting som fylte gap mellom våre fliser, nå det er en fashion statement

Velg en fugemasse farge kontrast eller blanding med din Fliser over benken, eller bruke den til å aksent flisene og. resten av kjøkkenet ditt dekor

Kontrast

Velg en fugemasse farge på benken som står i kontrast med brikker for å skape drama og fremheve formen på fliser. For eksempel, slår en firkantet karamell farget flis på sin side å lage en diamant mønster, og bruke en sjokolade farget fugemasse mellom flisene til å markere sin plassering og trekke dybden fra karamell.

Eller bruk en hvit fugemasse mellom små marine blå fliser, som resulterer i rene linjer og en følelse av orden og presisjon.

Blend

Bruk en fugemasse som er en lignende farge til din dekorative fliser å gjøre fugemasse forsvinne og la fliser design å skinne gjennom. For eksempel, fliser som er håndmalte, en del av et større design eller som bærer en støpt form bør være fokus på benken din. Bruk en nøytral fugemasse farge eller en som blander lett med flis primære farge, slik som å velge en honning farget fugemasse for beige fliser, slik at flisen å skille seg ut i stedet for fugemasse linjene.

Accent

Hvis din Fliser over benken er en mosaikk mønster med mange farger, velge en mørtel som vil trekke ut en nøkkel farge i ditt kjøkken innredning. For eksempel har noen fliser har en nøytral brunfarge bakgrunn, men også inneholde biter av brunt, blått eller oransje. Plasser fugemasse prøve køller mellom flisene for å se hvordan flisen fargeendringer. En blå eller oransje fugemasse vil trekke disse fargene fra flisen, og hvis de passer med vegg maling, retter eller kjøkken gardiner, kan den samlede effekten være behagelig.

Bruk benken fugemasse farger for å markere metal flekker i glass fliser. Velg en gylden eller bronse fugemasse å trekke ut gull eller bronse flekker i flisene. Eller hvis du velger å gå "grønn" på kjøkkenet, bruker lokale elva rock satt i en fugemasse som aksenter berget naturlige farger, som anbefalt av Lisa Skolnik i "The Sustainable Kitchen" fra online magasinet "Northshore" Oktober 2009 utgaven .

Care

Pass på å forsegle alle benken fugemasse for å holde flekker og mugg til et minimum. Vær oppmerksom på at mørkere fugemasser skjule flekker bedre, noe som kan være en faktor hvis Fliser over benken er plassert bak vasken eller koketopp. Hvite fuger kan blekes, mens andre lyse farger må behandles med en mildere renere.

Andre artikkelen

 • den beste måten å vise kunst i hjemmet
 • ledede lysene som brukes i omsorgsboliger
 • hvordan å sammenligne Formica til wilsonart
 • hvordan å selge sterling sølvbestikk
 • vindgenerering for hus
 • hva du skal gjøre for problemer med solens lys
 • hvordan å lage en landlig stil grapevine treet
 • hvordan du installerer keramiske fliser mot teppet
 • hvordan du rengjør venetiansk glass
 • hvordan du legger verdi til et mobilt hjem
 •