lakkfarger for trening rom

lakkfarger for trening romDu har tenkt å bruke mye tid på treningen rommet, så malingen fargen må være innbydende. Du vil ha energi, men ingenting er for anmassende. Finne den perfekte farge som vil inspirere deg til å møte dine nyttårsforsett kan være litt vanskelig, men tar et par tips i betraktning kan hjelpe deg med å velge fargetone for deg.

Nøytral

Unngå nøytrale. Kremer og beiges kan være greit for andre områder av ditt hjem, men de vil ikke inspirere deg. Du vil ha noe varmt og innbydende, ikke kjedelig og kjedelig. Bruk nøytrale for trimming, men ikke male veggene med det.

Fet

Colors fremkalle stemninger, så bestemmer hvilken stemning du ønsker i din trening rommet. Hvis du er ute etter spenning og inspirasjon, tror fet. Ifølge Realty Times, er rød myndiggjøre og pakker en sterk emosjonell effekt, perfekt for lekeområder og trening rom. Hvis rødt er for overveldende til sansene, velge en dristig farge som passer deg. Tenk på fargen at de fleste beveger deg, og deretter velge den dristigste nyansen i fargen. Hvis blå er din favoritt farge, plukke en fet turkis. Hvis du liker grønt, vurdere en lime grønn.

Soothing

I henhold til "Arizona Daily Star," beroligende farger gjør den beste treningen rommet farger. Myk gull og gult, fersken, aprikos, varmt taupe og lys greener er alle beroligende farger. Hvis dristige farger er ikke for deg, gjør deg mer nervøs enn spent, gå med beroligende farger. Du vil ha en maling farge som gjør deg komfortabel og rolig, ikke opprørt og urolig.

Inviterer

Det maling farge må være noe som inviterer deg til rommet. Hvis veggene er vanlig tapet, vil du ikke bli trukket til rommet. Grab noen maling fargeprøver og tape dem til veggen. Hvis du ikke er tiltrukket av fargen, kaste fargekartet i papirkurven. Du kommer til å komme inn i dette rommet hver dag, så du må finne den fargen som bringer deg til rommet, og inspirerer deg til å bli.

Skreddersydd for deg

Fremfor alt, har fargen til å være tilpasset din preferanser. Ifølge Realty Times, er oransje munter og spennende, er gult varm og opplysende, grønt er frisk og rolig, er fiolett luksuriøse og sensuelle, er brun komfortabelt og innhold, rosa representerer deling og blått er rolig og fredelig. Velg fargen som utstråler stemningen ønsker i treningsrom.

Andre artikkelen

 • hvor å fjerne hvite vasket maling dypt i sporene etter farging tre etasjer
 • hvordan å legge keramiske fliser over et sementgulv
 • hvordan du bruker en fjær og ned dyne i sommer
 • tømmerhytte interiør ideer
 • hva de skal gjøre med tinn spann?
 • hvordan du velger teppe farger
 • hvordan å lage en prinsesse headboard
 • hvordan gjøre en aksent rug
 • diy stoff vinduet bue
 • shabby chic bevegelse og vinduet behandlinger
 •