spillerommet maleri ideer

spillerommet maleri ideerEn lys, fargerike spill rom skaper en atmosfære av moro. Lunefull og oppfinnsomme design forsterke den følelsen, og de er et morsomt prosjekt i seg selv. Ha en husholdning møte om hvordan å male spillrommet. Alle må bli enige om utforming slik at familien vil like å tilbringe tid der. Og hvis alle spiller en rolle i å produsere den, vil du ha gleden av å skape noe som et team.

Outer Space

En ytre-space-tema rom har en dynamisk følelse, og det er ganske enkelt å male. Paint bakgrunnen en nyanse av blå, lilla eller rød. Du kan velge hvilken som helst farge-det trenger ikke å være mørkt eller realistisk. Hvis du vil lage sirkler for himmellegemene, bare bruke et kompass til å tegne dem på et ark eller sporer noe rundt for eksempel en plate. For å lage mønster for ulike størrelser eller elliptisk figurer, bruke et tegneprogram på datamaskinen. Skriv dem og skar ut mønstrene. Eller, i stedet for å kutte dem ut, finne eller lage bilder og bruke en projektor å spore dem på veggen. Bruk forskjellige størrelser for å skape dimensjonen i veggmaleriet. Mindre vil synes å være lenger tilbake, lett skaper illusjonen av rom. Ta med noen langt borte og nærmere stjernene.

Game Murals

Du kan også male spill-tema veggmalerier på veggene. Lag et veggmaleri basert på Monopol, Clue eller annen favorittspill. Det kan være et tradisjonelt brettspill eller videospill. Eller opprette et annet veggmaleri på hver vegg. De kan blandes sammen der en mural overganger til en annen-Rik onkel Pennybags fra Monopol kunne spissen hatten sin til Miss Scarlet fra Clue, for eksempel.

The Beach

Folk går til stranden for å slappe av, noe som gjør det til et flott tema for et spill rom. Maling bølger kan være vanskelig, men du kan male glatt vann i stedet. Du kan male en del av rommet til å se ut som en steinete bukt med utsikt over havet. Innenfor det, maling sjøstjerner, rur, krabber og anemoner. Og male et sandslott eller to på stranden, sammen med et badehåndkle eller stoler eller en nise hoppe i vannet.

Mosaic

For å opprette en mosaikk, begynne med noen design du liker, og trekke den på vegg frihånd eller med en projektor. Deretter plasserer maskeringstape over den i et tilfeldig mønster, slik at biter av veggplass er skilt fra hverandre. Paint din veggmaleri, og når det er tørt, fjernes tapen. Din maleriet vil da ha utseendet av en mosaikk.

Geometri Freske

For et enkelt, abstrakt veggmaleri, maling dristige, overlappende figurer på veggene ved hjelp av forskjellige farger. Du kan bruke pointillism (små prikker) eller splotching å gi dem ulike teksturer. Inkluder stilisert skyggefigurer på spill for en mer lunefull touch. Male dem kjører, hopper og klatring på figurene. I tillegg, som det Family Fun nettsiden sier, kan du lage din veggmaleri glød om natten med glow-in-the-mørk maling.

Andre artikkelen

 • hvordan å tørke opp billakk
 • ideer for tak belysning
 • gulv sjablonger ideer
 • christmas utendørs belysning tips
 • interiørdesign regler
 • hvordan å male betonggulv å se ut som flis
 • hvordan å lage en vin rack for 200 flasker
 • hjemmelaget veggen fontener
 • hvor å komme vinyl spisestuestolene
 • hvordan å lage en romdeler fra gamle skodder
 •