på stedet draperi & blind rengjøring

på stedet draperi & blind rengjøringHa ditt draperi, persienner og andre vinduet behandlinger rengjøres er en fin måte å forbedre innendørs luftkvalitet og stelle en opp et rom. Intrikate, kan egendefinerte hengte draperi være vanskelig å re-installere hvis de tas ned, på samme måte, er et vindu uten persienner som å bo i en fisk bolle. Ved å ha din draperi og persienner rengjøres hjemme, kan du eliminere både problemer mens du nyter alle fordelene med profesjonelt rengjort stoff

Gjør det selv Vedlikehold

Som en del av regelmessig rengjøring regime, støv og vakuum vinduet ditt behandlinger. Støvtørking med en fjærkost er ideell for en rask gran opp. For en mer grundig rengjøring, bruk vakuum slange med en børste. Lett vakuum vekk støv og skitt, som finner sin vei inn på stoffet ditt. Vær forsiktig støvsuging shiffon og delikate stoffer; konsultere noen litteratur produsenten følger med produktet
For produkter som ikke er kompatible med støvsuging, men trenger mer kraft enn støvtørking, bruk en boks med komprimert luft til å sprenge forurensning av. . Du kan også bruke en hårføner, satt til kule, til å kaste skitt og støv fra vanskelig å nå sprekker.
En fuktig svamp kan brukes til å løfte vekk gjenstridig smuss. Se i produsentens instruksjoner om rengjøring før du rengjør vinduet behandlinger med noen form for rengjøringsmiddel. Test alltid på et lite synlig område først.

Professional Wet Rengjøring

Profesjonell rengjøring tjenester tilbyr en rekke alternativer for gardiner og persienner. Steam rengjøringsmidler bruke det samme utstyret som brukes til å rengjøre tepper og møbeltrekk. En varm, vannbasert rengjøringsmiddel blir sprøytet inn stoffet og er umiddelbart støvsuges bort. Smuss og flekker fjernes i én rengjøring bevegelse. Vindu behandlinger er rengjort uten fjerning, noe som er ideelt for tilpassede installasjoner.
Ultralydrengjøring krever vinduet behandlinger for å bli fjernet og plassert i et vannbad hvor lydbølger vibrere løsningen. Behandlingen løfter bort skitt og smuss uten bruk av sterke kjemikalier. Mobile renholdstjenester bringe utstyret til deg. Vindu behandlinger er fjernet og erstattet i ca en time.

Professional Klesrens

renseri kan komme hjem til deg og bruke en enhet som ligner en damp maskin. Renseri spray draperiet med en rense-løsning før umiddelbart trekke bort væske med skitt og flekker.
Noen renseri bedrifter foretrekker å svamp rengjøre vinduet behandlinger. Svampen er dyppet i en tørr rengjøringsmiddel, vridd opp og brukes til å tørke vekk smuss fra gardiner og persienner.
For draperi som lett kan fjernes, monteres en mobil renseri kan bringe et renseri vaskeri maskin i en lastebil. Forheng er plassert i maskinen, hvor de blir rengjort og tørket. Den teknikere re-henge gardinene på mindre enn en time etter fjerning.

Andre artikkelen

 • hvordan å male asfalt flis
 • hvordan du installerer hjørne støping
 • sørvestlige vinduet behandlinger
 • hvordan å lage et hjerte formet pute
 • hvordan du kan lage dine egne bad speil
 • tenåringsjente soverommet dekorere ideer
 • Slik bestiller du innerdører
 • bakgrunnsbilde ideer
 • ideer til Mantel arrangementer
 • hvordan å designe et primitivt kjøkken
 •