hvordan å male formica for et metall utseende

hvordan å male formica for et metall utseendeRich, kan metalliske toner trekke sammen et rom med et snev av raffinement. Kobber kan skape et varmt miljø i en trist kjøkken. Utseendet av rustfritt stål kan gi et bad og en uberørt og moderne utseende. Kobber, stål og andre metaller er noe dyrere, men en faux finish kan gi deg det utseendet du ønsker for en brøkdel av prisen. Formica counter og bordplater kan males til å se ut som metall. Prosessen er ganske enkel og kan gjennomføres over en helg

Du trenger:.
Husholdningenes rengjøringsmiddel.
Rent håndkle.
150-sandpapir.
Fuktig klut.
100 prosent akryl primer.
Maling roller med 1 /8 til 1 /4 tommers lur.
Spray maling beregnet for plast.
Klar akryl.
Kobber-farget maling.
Green håndverket maling.
Tørkepapir.
Rå umbra håndverket maling.
Gammel sokk.
Satin eller semi-gloss klar akrylmaling.

Klargjør Surface


en.
Rengjør overflaten med en husholdning rengjøringsmiddel. Fjern all skitt og olje fra hele overflaten. Skyll godt og gjenta hvis nødvendig. Tørk med et rent håndkle.
To.
Sand overflaten med 150-sandpapir. Lett scuff målgang så malingen vil følge den Formica. Fjern støv med en fuktig klut og la overflaten tørke helt.
Tre.
Påfør et lag med 100 prosent akryl primer med maling valse med en 1 /8 til 1 /4 tommers lur. La det tørke i en til to timer og anvende et lag. La det tørke i 12 timer før du påfører maling.

Male Formica


en.
Paint overflaten ønsket farge. Velg en spray maling beregnet for bruk på plast. Disse maling er tilgjengelige i en rekke av metalliske toner. Påfør i en feiende bevegelse for å unngå går og overspray. La det tørke i en time.
To.
Slip noen runder eller ujevne områder med 150-sandpapir og bruke en fuktig klut for å fjerne støv. Tørk med et rent håndkle.
Tre.
Påfør et lag med lys feiende bevegelser og la den tørke. Du er nå klar til å bruke en faux finish eller klar akryl.

Påfør en Aged Copper Fullfør


en.
Påfør en finish som etterligner en gammel kobber. Klargjør overflaten og påfør to strøk med en kobber-farget maling. La det tørke helt før du fortsetter.
To.
Gni grønne håndverket maling over overflaten med et papirhåndkle. Du bør ha en lys grønn farge på overflaten. Ikke bruk for mye farge.
Tre.
Gni rå umbra håndverk maling på overflaten med en gammel sokk. Påfør fargen i et par tilfeldige områder, men gjelder ikke for mye farge. Prøv å gi den et naturlig utseende.

Tett Surface


en.
Seal overflaten med klar akryl. Velg en satin eller semi-gloss akryl sealer og påfør med en maling valse med en 1 /8 til 1 /4 tommers lur. La det tørke i ett til to timer.
To.
Påfør et strøk klar akryl og la den tørke i ett til to timer. Påfør et ekstra strøk, om ønskelig.
Tre.
La finish å kurere. Det vil ta to til tre uker for maling å kurere. I løpet av denne tiden, bør de malte Formica ikke rengjøres med noe annet enn en fuktig klut. Etter at malingen har herdet, kan overflaten rengjøres med milde rengjøringsmidler. Bruk aldri en scrubber eller skuremidler på malte Formica.

Andre artikkelen

 • rulle opp vinduet behandling
 • hvordan få maling farge ideer ved hjelp av maling fargehjulet
 • hvordan du velger en spray pistol
 • hva er ark vinyl?
 • retninger for fille maling
 • hvordan å henge et bilde på veggen i hjemmet ditt
 • pool house design ideer
 • Hvordan gjenbruk jeg gjøre mitt bakgrunnsbilde?
 • hvordan du kan dekorere med et stort torg speil
 • svamp maling ideer for soverommet
 •