hvordan å lage en kryssfiner gulv ser ut som et parkettgulv

hvordan å lage en kryssfiner gulv ser ut som et parkettgulvGjenskaper utseendet til en hardvedgulv gulv på en kryssfiner undergulv tar mye tid og materialer, men det krever ingen spesielle ferdigheter. Se etter maling og pensler du trenger på kunst forsyne butikker hvis du ikke kan finne dem hjemme forbedring butikker. Du kan også være lurt å øve på en ledig stykke kryssfiner for å perfeksjonere teknikken før du begynner å male direkte på gulvet

Du trenger:. .
Broom
Fuktig mopp.
220-sandpapir.
Sliping sealer.
Stor pensel.
Latex maling.
Maling roller.
1/8-tommers maskeringstape.
Burnt umber universell fargetone.
Tusj.
Eple cider eddik.
Hvitt sukker.
Plastkopp.
Fan pensel.
Olje-baserte polyuretan.


en.
Sweep og mopp i kryssfinér gulvet for å fjerne alt rusk og klargjøring av overflaten for sliping. Bruk en fuktig mopp med bare vann til å fukte overflaten av kryssfiner.
To.
Sand i kryssfiner lett med 220-sandpapir. Feie bort eventuelt støv som gjenstår etter pussing.
Tre.
Påfør et strøk av sliping sealer til kryssfiner gulvet med en stor pensel. La sealer tørke helt før du fortsetter.
Fire.
Paint en base coat på gulvet med en maling roller og interiør latex maling. Basen fargen vil bli sett på som de små mellomrom mellom faux tre styrene, så velg en mørk brun eller en farge som korresponderer med designen. La malingen tørke helt.
Fem.
Bruk 1/8-tommers bred maskeringstape i gulvet for å opprette faux tre styrene. Hvis du ønsker å skape utseendet av 4-tommers boards, må du søke linjer med tape fire inches fra hverandre hele veien tvers over rommet. Vakler tape mellom disse linjene noen få meter, slik det ser ut til at styrene har endeskjøter.
6.
Bland sammen 2 ss. brent umbra universelle tone, 3 dråper tusj, 1 /2 kopp eple cider eddik og 2 ts. hvitt sukker i en plastkopp.
7.
Arbeidet med en faux bord om gangen ved å bruke flekken til tapet av området med en fan børste. Bruk lange slag i retning av "korn" du prøver å skape.
8.
Dra en stor, tørr pensel gjennom våt flekk i samme retning som tre korn for å myke opp effekt og legge til ekstra korning. Du kan alltid på nytt flekken og starte på nytt hvis du er misfornøyd med effekten.
9.
Fortsett å male en faux bord om gangen til du har dekket hele gulvet ved hjelp av tre korn maling teknikk. Bland mer flekken som du trenger det for å hindre at flekken tørker ut i cupen.
10.
La malingen tørke, deretter forsiktig dra opp båndet.
11.
Påfør to eller tre olje-baserte polyuretan klarlakk til gulvet, slik at hvert strøk tørke helt før du bruker den neste. Kontroller etiketten for å forsikre deg om at polyuretan er sikker for bruk på gulv.

Andre artikkelen

 • hvordan du slår et lys socket til en bevegelsesdetektor
 • hvordan å lage en tropisk blomst midtpunktet
 • dekorativ måte å skjule en tv over en Mantel
 • hvordan du åpner opp små boareal med speil
 • hvordan gjøre vertikale persienner av stoff
 • hvordan å lage et hjerte formet pute
 • kjøkkenbenken kanten stiler
 • hvordan måle åpninger for skodder
 • hvordan måle for recliner slip dekker
 • ideer for dekorere soverom
 •