hardføre vinduet behandlinger

hardføre vinduet behandlingerWindow behandlinger er dyrt dekorere funksjoner. For å få mest mulig ut av dekorere budsjett, velger hardføre vindu behandlinger som er kjent for sine holdbare materialer og lite vedlikehold. I tillegg til å velge slitesterke materialer for vindu behandlinger, vurdere enkle, klassiske stilarter som vil stå testen av tid. Fordi hardføre vindu behandling materialer kan koste mer enn sine kolleger spinkel, unngå trendy stiler som vil raskt se ut datert.

Plantation Shutters

Plantation skodder er en ideell hardføre vindu renseløsning. De er tilgjengelige i en rekke materialer, blant annet heltre, MDF, PVC eller en blanding av treslag. Plantasjen skodder er populære fordi de er holdbare og krever lite vedlikehold. Mens solid-wood plantasjen skodder kan deformere i høy varme eller fuktighet, kan MDF, PVC eller andre syntetiske blander tåler høye temperaturer og fuktige omgivelser uten fordreining, peeling eller sprukket. Plantasjen skodder er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger og flekker, og kan bli tilpasset størrelse til alle vinduer. Plantasjen skodder er egnet for alle dekorere miljø, fra tradisjonelt til moderne. Deres hardføre konstruksjon gjør dem ideelle for stor trafikk i hjemmet, så som kjøkken, bad, familierom og barnerom. Ifølge Eclipse Skodder, plantasjen skodder er også et energieffektivt vindu behandling alternativet på grunn av deres varig konstruksjon og design.

Wood Blinds

Wood persienner er en populær og hardfør vindu behandlingsalternativet som tilbyr allsidighet, varme og holdbarhet. Fordi de er laget av ekte tre, disse blinds er sterke og langvarige. Wood persienner er vanligvis laget av med Ramin tre eller bass tre. Ifølge Home Patio Show, er bass tre mer populært fordi det er sterkere og har en særegen korn. Wood persienner er tilgjengelig i flere stilarter, blant annet vertikale persienner, horisontale persienner og mini blinds, samt et utvalg av flekker og farger.

Natural Fiber Stoffer

Natural fiber stoffer er ideelle for vindu behandlinger i indre områder fordi de er langvarige, hardføre og vaskbare. Natural fiber stoffer koster vanligvis mer enn syntetiske stoffer, men utgiftene er verdt investeringen. Fordi syntetiske materialer er ikke så holdbare, må du kanskje erstatte syntetiske gardiner eller gardiner oftere enn naturlige stoffet vindu behandlinger. Mange syntetiske stoffer må drycleaned, som legger til en ekstra vedlikehold kostnader. De mest populære naturlige stoff for vindu behandlinger er bomull. Ifølge Oregon Live. com, er bomull broadcloth et ideelt materiale for vindu behandlinger fordi den har en stramt veve med fine, innebygd tversgående ribber og tilbyr en skinnende look. Denim er et annet populært bomullsstoff for vindu behandlinger. Det er en robust stoff tilgjengelig i en rekke farger-ikke bare at tradisjonell indigo blått-og utfyller casual dekor. Duck bomull, ofte kalt lerret, er et annet holdbart alternativ til vinduet behandlinger fordi den er laget med grovt garn. Sateng gir dekorere alternativer til tradisjonell eller mer formelle indre områder, med en satin-veve og skinnende, glatt overflate. Og, selvsagt, ikke glem bomull Sheers. Mens alle-naturlig bomull Sheers kan se delikate, gjør deres fint vevd stoff dem en slitesterk og attraktivt valg for vindu behandlinger.

Andre artikkelen

 • Slik Refinish en gammel kommode med plast skuffefronter
 • informasjon om teppet rutene
 • dinosaur dekorere ideer
 • instruksjoner for en plasma veggfeste
 • minivan vinduet behandlinger
 • hvordan å lage en dobbel hjørne på en pute
 • alternativer til en bidet
 • arkitektoniske og landskapspleie programvare
 • hvordan å male vindu trimme med to farger
 • hvordan du bytter avløpsrørene i badet synke
 •