enkle dekorative veggmaleri

enkle dekorative veggmaleri



Dekorative maling teknikker kan brukes til å endre veggen farger du er ikke gal om eller legge interessant design til et rom. Før du begynner å bruke male direkte på veggene, test malingen teknikken på et utvalg bord for å sikre at du vil bli fornøyd med det endelige resultatet. Liten smakebit Platene kan kjøpes hjemme forbedring butikker og jernvareforretninger

Color Wash

Color vasker er lett å påføre og kan dramatisk endre utseendet på alle rom ved lagdeling en delvis gjennomsiktig glasur over en solid farget vegg. Start med å male veggen med en base strøk vanlig latex maling. Når foten strøk har tørket, opprette en vask ved å blande fire deler glasur medium med to deler vann og to deler latex maling. Rør blandingen med en maling omrøring pinne til blandingen har en jevn konsistens. Den vasker vil bli mye tynnere enn vanlig maling. Påfør vask i veggen med en stor pensel med kort, overlappende krysser strøk. Du kan også bare gni vasken på veggen ved å bruke det på en fille og så gni fille på veggen. Når glasuren tørker, legge til et strøk av samme farge for å øke effekten eller legge til en tredje farge til veggen ved å blande glasur i en annen farge og bruke det på samme måte.

En annen teknikk er å bruke glasur til en liten 2-av-fire-meter-brede delen av muren med en maling valse. Dra laftet nal, tapeter børste eller gummi kammen gjennom glasur for å lage et mønster. Fortsett å jobbe i små deler for å hindre at glasur tørker mens du arbeider. For en mykere, mer raffinert mønster, prøv Balling opp et pusseskinn og trykke den inn i glasur tilfeldig.

Stripes

Maleri striper på veggene i lignende farger skaper en subtil titt mens kontrasterende farger gjør en dristig uttalelse. Vurder å bruke tre eller flere farger og svimlende bredden på stripene til å legge visuell interesse til dine vegger. Forbered veggen ved å måle og markere grensene til hver stripe med svak blyant linjer. Påfør blå malerens tape til blyantstreker og bruk siden av miniatyrbildet for å jevne ned kantene på tape for å unngå at malingen fra blødning under tapen. Hvis stripene er brede nok, kan du enkelt påføre malingen med en standard maling roller. Smale striper skal være malt med en liten maling rulle eller pensel. Fjern tapen før malingen har tørket helt for å redusere sjansene for at malingen kommer av med tape.

Andre artikkelen

 • hvordan å lyse opp ditt kjøkken
 • tregulv grensen ideer
 • skog lodge dekorere ideer
 • hvordan å designe interiøret vinduet behandlinger
 • Slik velger du et haas skap dør stil
 • dekorative pute ideer
 • pinne bord ideer
 • Slik åpner draperi ringer
 • hvordan du kan dekorere en tenåringens bad
 • hvordan å lage et bilde veggmaleri
 •