draperi hengende retningslinjer

draperi hengende retningslinjerDraperier er en dekorativ touch som dramatisk kan forandre et rom. Med de rette gardinene, kan vanlig rom ser Regal, imponerende rommene kan se koselige og vinduer kan bli vist frem. Fordi oppdekking er et dyrt men viktig tillegg til et rom, følger noen grunnleggende retningslinjer for å henge dem hell

Bruke en Track

Når du installerer et spor, slik at den går forbi åpningen behov for, slik at gardinene kan henge ut av veien på hver side. Dermed, etter å merke seg at lengden og bredden på hver drapere, vurdere plassering av krokene på hver gardin og hvordan de kommer til å korrelere med sporet. Test sin plassering ved henging et par kroker på banen og bestemme hvor mye plass det er fra den ene enden av draperer til sentrum og andre enden av sporet. Juster etter behov.

Stenger

Gardinstenger gjøre et bemerkelsesverdig valg når hengende draperier fordi stenger kommer i så mange ulike materialer og stiler som du lett kan finne et draperi stang som utfyller eller kontrast til din dekorere ordningen. EE Kane, forfatter av "Do It Yourself Home Drapery Installasjon" på LifeScript. com, hevder: «Wooden, metall, glass og plast stenger, kombinert med finials, kan det dekorative endene av stengene, dramatisk påvirke utseendet på gardiner. . . . Tradisjonelt er draperier hang på stang med faner, løkker, ringer eller ved ganske enkelt å tre stangen gjennom en lukket del, eller pole lomme, på toppen av drapere. annen stasjonær stilen inkluderer drapering materialet over stangen, slik at de draperer å bare falle mot gulvet. "

Dermed vurdere stilen til gardiner du har kjøpt, innredningen i rommet og om gardinene best vil utfylle denne dekoren ved å være hengt med faner, løkker, ringer eller pole lommer eller ved bli drapert.

taklister og valances

vurdere å installere en gesims eller Valance å gi forheng et mer ferdig utseende når du har hengt dem.

En gesims er en tradisjonell måte å skjule maskinvare som går inn i prosessen med hengende gardiner. Det er en boks plassert på toppen av gardiner som kan være tre eller polstret stoff. Hvis gesims har du ikke kommer med ledig plass for å skru den inn i veggen, og deretter bruke L-braketter.

valances ligner gesimser i at deres jobb er å skjule maskinvare som går inn hengende gardiner. I stedet for å være lange smale bokser, valances er mini-gardiner som bruker en egen draperi stang eller spor.

Opprette Illusions

Hvis rommet ditt har et lavt tak, installere stang eller spor så nært som mulig til taket og la gardiner dammen på gulvet. Dette vil skape effekten av et høyere tak. På den annen side, for et rom med stor takhøyde, la forheng bare så vidt berører gulvet, eller stoppe på en tomme over det. Ifølge DrapeStyle. com, skaper dette en skreddersydd, mid-tallet utseende, en som er gjenvinne popularitet.

Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere et bad med kurver
 • hvordan du velger den perfekte maling farge for soverommet
 • hvordan legge til bad hyller for oppbevaring
 • Slik Refinish stål overhead dører
 • hvordan du kan dekorere et mellomrom mellom en sofa og en vegg
 • Hvordan kan jeg lage en viktoriansk plantegning?
 • billige gjør det selv ideer for badet remodeling
 • hvordan å designe tilpassede kolonner
 • dør gardiner for barn
 • hvordan å henge veggkledning
 •