den beste måten å skjule en nytte boks cover

den beste måten å skjule en nytte boks coverHvis du har oppgradert et rom eller i kjelleren og ønsker å forbedre den ved å skjule en skjemmende verktøy boks, vil den metode du velger avhenger av hvor mye tid, energi og ressurser du ønsker å investere i prosjektet. En enkel maling jobb å matche malingen av veggen kan gjøre ganske mye. Hvis du er ambisiøs, kan du prøve en faux finish som gjør at boksen ser ut til å være av tre eller stein. Til slutt, hvis du virkelig ikke ønsker å se på det, kunne du lagt det bak en vegg

Maleri

Maleri dekselet er den billigste og enkleste alternativet. Bruk en latex primer første til å legge ned en overflate for senere strøk. Bruk samme maling du gjorde for rommet hvis du fortsatt har det. Hvis ikke, ta en prøve til malingen butikken for å få den matchet. To strøk over primeren vil gi deg den beste finish.

Faux Fullfør

En faux finish kan enten brukes til å tilordne andre elementer i rommet, slik som panel, eller å gjøre det mer attraktivt. Prime esken med latex primer før påføring av faux finish.

For et enkelt tre finish, ventes over primeren en tan farge med latex maling, bruker en sateng-eller semi-gloss finish. Bland en anvendelse av en glasur som består av fire deler glass væske til en del mørk brun maling. Påfør glasur jevnt og stipple det å spre det. Deretter drar du en stiv børste chip gjennom våte glasur å simulere kornet.

For å gjøre en stein finish, starter med en off-white eller lys grå latex maling i sateng finish. Bland en liten mengde glass væske med hvit latex maling (noen finish vil gjøre). Bruk denne til verktøyet boksen med en naturlig hav svamp eller klut ost i en haug til du får den tettheten du ønsker. Bruk en lett berøring og gå direkte inn i våte glasur, ikke dra svamp eller fille.

Sett et toppstrøk med lakk i en satin finish på boksen for å forsegle den.

Wall

Den dyreste og arbeidskrevende måte å skjule dekke på boksen er å bygge en gjerde rundt den. Dette er sannsynligvis ikke gjennomførbart med mindre du gjør noen alvorlige remodeling, eller med mindre du har gjort noen alvorlige oppgradere til interiøret, og slett ikke kan se på panelet lenger. Ramme rundt boksen og klipp ut gips å lage tilgang til boksen. Bruk en plast panel i hullet. De er enkle å fjerne og kan males med vanlig interiørmaling å matche veggen.

Andre artikkelen

 • der kan du finne de vakreste blomstene?
 • hvor å fastsette isolerte gardiner
 • Sorority maleri ideer
 • Hvordan henger jeg gjøre og trim prepasted bakgrunnsbilde?
 • hvordan du installerer anlegget taket kroker i en aluminium tak
 • hvordan å designe et primitivt kjøkken
 • hvordan du installerer fransk skap dører
 • hvordan du kan dekorere en babyens rom med en marihøne tema
 • vinduet film behandling
 • Hvordan bruke bilder som bakgrunnsbilde kunst
 •