typer belysning for lav vison

typer belysning for lav visonLighting er kritisk for mennesker å se ordentlig, noe som er enda sannere som aldrende oppstår og synet begynner å svikte. Som mennesker alder, er sannsynligheten for sykdom som for eksempel grå stær større. Ulike typer belysning er tilgjengelige, og noen er bedre for folk med nedsatt syn. Riktig belysning bidrar med visse oppgaver, slik som lesing, skriving, sying og andre nærbilder. Eksperimentere med ulike belysning kan hjelpe folk med å finne hva som fungerer best i deres situasjon. Ulike typer belysning kan fungere bedre for ulike situasjoner. Du kan bruke oppgaven belysning i området der du arbeider og overhead belysning for hele rommet. Belysning som lampelys, fluorescerende, halogen og hele spekteret bidra til å forbedre synet.

Hvitglødende Lighting

Dette er den typiske lyspæren brukes i de fleste typer lamper og andre lysarmaturer. Det gir en gulaktig lys som du kan styre med riktig type lampe. Hvitglødende belysning er bra for arbeid på nært hold.

Fluorescent Lighting

Du kan tenke deg en lang rørformet pære når du tenker på lysrør, men nå kommer de i mange typer, som du kan installere i alle typer lys fixture . Bruk dem i lamper som normalt vil ta en lyspære. Lysrør er billige, varer lenger og er mye kulere enn andre typer pærer. De avgir et intenst blåaktig lys som brukes vanligvis i store bygninger som overhead belysning. Noen mennesker kan ikke bruke denne type belysning på grunn av intensiteten av lyset. En annen utfordring du kan møte er at røret pærer har en tendens til å flimre, noe som kan føre til visse problemer med synet.

Halogenbelysning

Dette er sannsynligvis den lyseste type pære. Det gir av hviteste lyset, og du kan bruke ti for alle typer belysning trenger, selv om, som fluorescerende lys, er det ikke bra for folk som er lys sensitive. De ulemper til halogen belysning er at pærene er dyre, og de får veldig varmt. Hvis berørt mens på, kan en halogen pære forårsake alvorlige brannskader. Mens i drift, ikke la en halogen lys uten tilsyn. Ikke bruk en nær brennbart materiale.

Full Spectrum Lighting

Denne type belysning er så nært som du kan få til naturlige sollys, fordi, som navnet sier, den dekker hele spekteret av farger. Siden denne type lyspære bruker en lysstoffrør, er den blå litt sterkere og kan føre til blending for personer med visse øye vilkår. Siden denne type pære bruker rør blomsterløk som et fluorescerende lys, kan de også flimre, igjen forårsaker synsproblemer for visse mennesker.

Andre artikkelen

 • DIY: hvordan å male skinnende messing lamper med antikk messing maling
 • cookout dekorere ideer
 • hvordan å spenne en takvifte
 • tosidig badekar dusjforheng ideer
 • kjeller våt bar ideer
 • hvordan å velge en maling farge for en hvelvet portrom
 • hvordan å male rommet ditt i vestlig stil
 • hvordan å lage design med gips i taket
 • kjøkkenskuffen og sokkel arrangører
 • hvordan du kan dekorere med fargen rød
 •