soverommet lagring ideer for tenåringer

soverommet lagring ideer for tenåringerOppbevaring i en tenåring soverom blir en måte for henne å uttrykke sin sans for stil og personlighet. Lagringsløsninger trenger ikke å koste en formue. Ta med din tenåring når du bestemmer hvilke lagringsmuligheter er ønsket og trengte i soverommet hennes å la henne å få budsjettering og dekorere ferdigheter

trekasse bagasje

Ikke kast bort de trekassene som lå i garasjen din;. Stedet slå dem inn i en vegg enhet for tenåringen din. Ifølge ApartmentTherapy. com, gir de masse rom for brettede klær, hatter, sko og hva elementer din tenåring ønsker å lagre. Bare line opp fire kasser på gulvet og stable vertikalt til du har nådd ønsket høyde på lagringsenheten. Feste til veggen med spiker eller skruer hindrer lagringsenheten fra uhell demontering.

Magazine Cart

Sett sammen en bærbar magasin vogn for din tenåring til å bruke i rommet hans. Fest hjulene til bunnen av en trekasse for en umiddelbar magasin vogn, ifølge Bloggurat. com. Din teen kan bruke denne bærbar lagringsenhet for alle ting han ønsker.

Under-Bed bagasje

Under sengen, vinduer på hjul gir din tenåring en lagringsenhet alternativ samtidig maksimere plassen i soverommet hennes, ifølge DecoratingKidsRooms . net. Du kan kjøpe vinduer eller montere dem selv ved hjelp av binger du eier og feste hjul.

Møbler

Gjør det beste ut av dine finansielle investeringer med møbler som dobler som lagring i din tenåring er plass, ifølge DecoratingKidsRooms. net. For eksempel, kjøpe en seng med innebygget lagringsplass eller en datamaskin skrivebord med innebygd lagring skuffer.

Skap Space

Få mest mulig ut av skapet plass i tenåring soverom, ifølge DecoratingKidsRooms. net. For eksempel, på den ene siden av skapet plassere en vegg enhet for enkel oppbevaring av sko eller andre småting. Innkjøp binger, hyller og andre elementer som brukes for å organisere din tenåring skapet.

Hyllesystem

Hyller gir en lagringsløsning for tenåringen din, samtidig som de lett å holde sitt elementer innen rekkevidde. Ifølge DecoratingKidsRooms. net, er hyller en viktig lagringsløsning å innlemme i enhver tenåring's soverom. Dekker en hel vegg i din tenåring soverom med hyller, eller dele opp hyller i hele rommet. Tillat din tenåring muligheten til å male hyllene for å matche hans soverommet dekor.

Andre artikkelen

 • hvor å fjerne et klistremerke-støttet wallpaper grensen
 • hvordan du kan dekorere et soverom med malerier
 • hvordan man skal utforme et salongbord med bøker
 • søte dekorere ideer
 • Slik hjørnet montere et speil
 • hvor å installere laminat gulv over flis
 • lys som prosjekt på taket ditt
 • hvordan Refinish skap med maling emalje
 • hvordan å koble opp et lys fixture
 • hvordan å henge en tung speil på en gips vegg
 •