sammenligning av bad kraner

sammenligning av bad kranerMange faktorer er involvert i sammenligning av badet kraner, blant dem: style, finish, plassering, brukervennlighet, omdømmet til produsent og pris. Valget avhenger av kjøpers visuelle preferanser, brukerens fysiske kapasitet og den eksisterende avløp situasjonen. Hvis du starter fra scratch, valgene er svimlende. Når montasjen et bad, er de valgene snevret hvis beholde den eksisterende vask og badekar er en økonomisk nødvendighet. De fleste tappekran sett ha matchende versjoner for vask og badekar.

Konfigurasjon

Kraner kommer i ulike konfigurasjoner. Den enkleste passer over en ett hull og er ett stykke med en spak eller ringe som svinger gradvis fra varme (venstre) til kaldt (høyre), opp for volum, ned for å lukke.

Tre-hulls armaturer kommer i to bredder. Den minste sitter på en base som dekker hullene 4 inches fra hverandre og har et enkelt sentrert tut. Den har en kald oppringt eller spak på høyre og varme ringe eller hendelen på venstre. Begge ringer eller spaker regulere temperaturen uavhengig, miksing for single tuten.

Denne typen er tilgjengelig også for hull 8 inches hverandre. Den pre-boret hull mellomrom i vasken avgjør hvilken du vil bruke.

Tappekran sett med atskilt ringer og tuter er også tilgjengelig. Disse har ikke blande temperaturer.

Style

Når du har valgt konfigurasjonen, er neste trinn visuelle preferanser.

Kraner selskapet designere arbeid med ulike stiler: moderne, kolonial, kubistisk, ren og fancy. Noen har flat tuter, sender ut en strøm av vann som ligner en foss. Andre har høy bue tuter eller utvide tuter som når nesten til kanten av vasken. Tenk på dette når du velger en lang tut: Vil det være mulig å lene seg over vasken og sprute vann i ansiktet ditt

Fullfør

Ifølge Consumer Reports:? ". . . Når det gjelder kraner, utvendig finish , ikke helt, bestemmer holdbarhet. "

Shiny eller matt (børstet) finish: Shiny er vakker, men krever vedlikehold.
Silver farger: Pewter-polert og børstet, forkrommet
Gold farger: Brass-polert og børstet, gullbelagte
Tinn med gull aksenter
Black og varianter som verde grønne
Farget Lucite eller keramiske trim

Noen kraner har metall for levering del og keramisk 4-tongued ringer ligner gammeldags seg. Disse har ofte "hot" og "kalde" skrevet på dem, og foretrekkes av fornyere eller antikke elskere.

Hensyn

Hvem skal bruke kranene? Hvis barna i huset, blander kraner er tryggere enn separate varme og kalde, og en enkel spak erstatter to uavhengige ringer.

Personer som enten er eldre eller funksjonshemmede har problemer med å bruke "ball" type ringer, som de har en dårlig gripende form. En mor med et barn under den ene armen finner ettgreps verdifulle.

Sammendrag

Eksotisk, nyere modeller med elektroniske brytere og automatisk turn-off kan være funnet, men er utelatt her, siden de ikke er lett tilgjengelig, er prisen bratt, og hvis strømmen går ut, er backup kraften som trengs. En full-service VVS selskapet skal kunne finne dem hvis problemene nevnt ovenfor er ikke en vurdering.

Et nytt sett av kraner kan gjøre underverker å friske opp en gammel bad på relativt beskjedne kostnader. Penger vel brukt for et rom godt brukt.

Andre artikkelen

 • hvordan gjøre pistol vise rack
 • hvordan gjøre en drøm hjem portefølje
 • Slik hjørnet montere et speil
 • hvordan tørke granatepler til pynt
 • hvordan å montere bord med gardiner
 • Slik Refinish MDF møbler
 • hvordan du kan dekorere en gutt fotball rommet
 • hvordan man skal rette svamp maleri
 • hva er en mini trøster sett?
 • hvordan å henge speil i en låve
 •