retninger for å lage gardiner

retninger for å lage gardinerEnten forsøker å dekke en merkelig størrelse vinduet, eller bare rett og slett legge til et personlig preg på et rom er innredningen, noe som gjør gardiner kan være en relativt enkel og givende opplevelse. Den riktige rekvisita, tid og oppmerksomhet til målinger er nødvendig for optimale resultater

Du trenger:. .
Stoff
Matchende eller gratis tråden.
Saks.
Målebånd.
Symaskin.
Pins.
Iron.


en.
Mål bredden på vindusåpningen å fastslå hvor stort stoffet må være. Bredden på stoffet må være minst to inches bredere enn vinduet åpnes for å tilpasse sømmer, men ekstra bredden kan legges for en mer samlet gardin.
Mål lengden på vinduet til bestemme ønsket lengde på teppet. En standard gardin vil kreve en ytterligere sju til åtte inches av stoff lagt til lengden av vinduet, dette målet kan endres avhengig av ønsket utseende
2
Fabric er et problem. . av individuelle smak. Sheer stoffer kan brukes til å dekke vinduet, men la betydelig lys inn i rommet. Bomull vil tillate noen lys inn i rommet (avhengig av farge), og gi det ferdige produktet en solid struktur. For maksimal vinduet dekning, møbelstoff tilbyr en tung veve og har i tillegg fordelen av å komme i større bolt størrelser, som bistår i å dekke større vinduer. Uansett hva stoff er valgt, vil en matchende eller gratis tråden være nødvendig.
Tre.
For å sikre rette sømmer, er det lurt å stryke stoffet før selve sy av gardinene begynner, som stoffet kan ha linjer eller sømmer fra bolten eller transport. Når skrukkene er fjernet, lå panelet flatt, og kuttet til ønsket lengde.
Fire.
Starten på en lang side av stoffet, brett kanten i 1 /2 "og trykk . Gjenta på motsatt side. Brett kanten over seg i samme retning, trykk, og bruker stoff pins, pin sømmen på plass, og pass på å holde stoffet flatt for ikke å samles. Gjenta på motsatt side.
Fem.
Sy en 3 /8 tommer søm på brettet kanten av stoffet, fjerne pinner underveis. Gjenta på motsatt side.
6.
Arbeide med toppen og bunnen av stoffet, brett kantene over 1 /2 "og trykk med jern. Deretter, brett toppen av stoffet ned tre inches på baksiden av panelet, trykker og pin på plass. Gjenta det samme trinnet på bunnen av panelet
7.
Sy sømmene for den øverste stangen lommen og hem 2 3 /4 inches fra kanten av teppet, fjerne pinner langs veien. Gjenta på bunnen hem. Dette fullfører sy av panelet.
Iron hele panelet fra topp til bunn for å fjerne skrukker som kan ha oppstått under syr prosessen.
8.
Sett gardin stang inn i den øverste stangen lomme i panelet. Når panelet er helt på stang, push begge ender av panelet mot midten av stangen for enklere hengende. Når hang, trekke panelet kantene mot slutten av stangen til å dekke hele vinduet plassen.

Andre artikkelen

 • flat maling ideer
 • guide til å lage logge møbler
 • kjøkkenskuffen og sokkel arrangører
 • maling stripe ideer for jenter ’rom
 • hvordan gjøre havbrisen stearinlys duft
 • Slik Refinish skap trim
 • ungdomsskolen room design ideer
 • originale gresskar dekorere ideer
 • hvordan du kan lage din egen kalesje for en baby
 • sørvestlige interiør husmaling ideer
 •