prosjektideer for keramiske fliser

prosjektideer for keramiske fliserFor de som skal renovere et hjem, ekstra keramiske fliser ser ut til å dukke opp overalt. Bad og kjøkken butikker ofte gir ut prøven fliser gratis, så når avgjørelsene tas, er mange keramiske fliser til overs. Heldigvis er det noen flere prosjektideer for kule ting å lage med keramiske fliser.

Keramiske Mosaic tabell

For en fargerik, enkel-å-gjøre tabellen, bruke gamle, knuste biter av keramiske fliser. Du kan bruke så mange farger og størrelse på fliser som du ønsker, og resultatet er nydelig. Smijern tabeller er perfekt for dette prosjektet, og alt du trenger er et stykke tresnitt til målinger av tabellen, fugemasse, som er tilgjengelig til enhver hjemme butikk, og en sterk tacky lim. Samle bitene av keramiske fliser som du har, eller bruke en hammer til å knekke store biter av flis. Hvis du er sprukket store biter, dekk brikken med en gammel klut, slik at bitene ikke vil fly overalt. Brikkene vil komme ut forskjellige størrelser og former og Odd unikhet til bordet. Hvis du vil opprette tabellen, bare å velge hvilken design du vil. Du kan lage en ramme av én farge, og satte multi-fliser i midten, eller bare plassere tilfeldige farger overalt. Lim platene ned med tacky lim, etterlot om lag en fjerdedel av en tomme i mellom fliser for fugemasse. Vent en dag eller så, blande mørtel og spre den i mellom flisene. Etter at mørtelen har tørket, tørk en våt klut over flisene for å få ekstra fugemasse av. Bruk din nye, fargerike bordet inne eller ute.

Funky Porch tak Decor

For en funky, fancy utseende, keramiske fliser brikker inn i en kreativ taket henger. Bruke større biter av fliser som har nok plass til å bore et lite hull i den. Velg syv eller åtte stykker i forskjellige farger og former, og borer ett hull i toppen av hver. Med en sterk, tydelig fiskesnøre, slips hver del sikkert til en rund sirkel wire, og feste den til taket i et avskjermet-i våpenhuset. Hvis du bor i et forblåst område, slips pennies og andre biter av glass i nærheten av fliser å få en vind-chimes effekt. Bruk den samme ideen med ett langt stykke av fiskesnøre og flisene blir en loddrett vegg henger, som er en billig og funky måte å legge farge og karakter til et rom eller veranda.

Ost skuff og Coasters

En enkel bruk for en keramisk flis, er å gjøre det til en classy ost skuff. Hvis du har en stor, sammenhengende fliser, bare rens den og sett den på en benk med ost, kjeks og en kniv, og du har opprettet en elegant skuff. Hvis du har flere biter av knuste fliser, bare få en del av runde eller firkantede tre eller en gammel skuff, og bruke samme mosaikken metode som beskrevet ovenfor. Med litt arbeid, har du en nydelig skuff å bruke igjen og igjen. Hvis du føler deg virkelig kreativ, bruke samme metode til mindre biter av tre for å lage matchende coasters.

Andre artikkelen

 • hjem innramming tips og teknikker
 • hvordan du kan dekorere i texas-toskansk stil
 • hvordan du kan dekorere en Mantel med bilder
 • hva er en ledning klamp for gardiner?
 • primitive land christmas dekorere ideer
 • kits for vinduet behandlinger
 • hvordan å sammenligne persienner
 • kan en energieffektiv pære settes i et lukket lampen?
 • hvordan du kan dekorere en stue i klosteret stil
 • sy retninger for gummitetningen drapes
 •