informasjon om hvordan tapet en vegg med stoff

informasjon om hvordan tapet en vegg med stoffBakgrunn skaper et rom som gjenspeiler din stil. Men stiler endre og fjerne utdaterte bakgrunn kan være et ork. Det er også ganger at du ikke kan bruke tapet, for eksempel når leasing et hjem eller bor på et college dorm room. Hvis du vil at dekorative utseendet med tapeter uten permanency, bruke stoff. Teknikken tar tilsvarende ferdigheter til å henge bakgrunnsbilde, men stoffet er avtagbart

Du trenger:. .
Lett stoff
Fabric Stivelse.
Svamp eller Paint Roller.
Bucket.
Push Pins.
Utility Knife.
Ladder.
Stiftemaskin (valgfritt).

Tapet med stoff.


en.
Rengjør veggene med et mildt rengjøringsmiddel for å fjerne skitt og fett.

to.
Klipp valgt stoff høyden av veggen, slik at omtrent to ekstra inches. Ved skjæring påfølgende paneler, sørg for å stille opp mønsteret på hvert panel før du skjærer. Velg lette tekstiler for utformingen din. Polert bomull er et godt valg. Tykke eller tunge stoff kan ikke absorbere stivelse riktig. Bruk ikke elastiske stoffer som strikk. Også bruke forsiktighet ved valg av mønsteret. Linjer kan være vanskelig å stille opp som du strekke stoffet på veggen.
Tre.
Hell flytende stivelse i en bøtte eller dishpan. Grundig våte svampen eller maling rull med stivelse og klem ut overflødig forsiktig. Coat den øverste delen av veggen bredden på stoffet med et lag av stivelse ved hjelp av svamp eller rulle. I utgangspunktet, er du tørke ned veggen med stivelse. Hold stoffet på plass på toppen av veggen med push pins. La en tomme overheng i tak og gulv være trimmet når det er tørt.
Fire.
Bruk stivelse til nedre halvdel av veggen med svamp eller rull og posisjon stoffet på plass for å finish feste stoffet. Dette kan gjøres alene, men ha en annen person til å hjelpe gjør stille opp og glatter ut stoffet lettere.
Fem.
Påfør et toppstrøk av stivelse til stoffet. Bruk svamp eller rull å glatte noen rynker eller bobler. Materialet er føyelig, så utjevning rynker og luft bobler kan gjøres med svampen, hendene eller et bakgrunnsbilde verktøy. Pass på at stoffet er mettet med stivelse. Når stoffet tørker, om det er noen rynker eller bobler, fukte stoffet med litt vann og jevn igjen.
6.
Plasser det andre panelet siden av den første. Sørg for at design mønster matcher. Gjenta trinnene over for bruk av stivelse.
7.
La en tomme overheng rundt dører og vinduer. Når stoffet er tørt, trim overheng på dører, vinduer og ekstra materiale i taket og gulvet med et verktøy kniv. Den stive, tørre stoffet er lett å skjære. Fjern eventuelle push pins som ble brukt til å holde stoffet.
8.
Å fjerne stoffet, trekk forsiktig fra det ene hjørnet. Vanligvis stoffet skreller av. Dersom er ser ut til å stikke, våt ned stoffet med vann og trekk den bort fra veggen. Rengjør veggen med en mild såpe for å fjerne stivelse.

Alternate Stift Metode


en.
Kutt materialet i riktig høyde fra tak til gulv, pluss ca to inches.
to.
Fest stoffet midlertidig med push pins til du stifte materialet på plass. Stift i en rett linje langs toppen av panelet. Arbeid deg nedover begge sider av materialet, stifting med noen inches mens du trekker materialet stram. Dette trinnet krever vanligvis en eller to ekstra personer til å strekke stoffet stramt som du arbeider.
Tre.
Legg til stoff trim eller komplementære klut bånd når alle platene er på plass, tørre og trimmet . Fjern push pins og lim den trim forsiktig i en rett linje å skjule stiftede kantene.

Tips og advarsler


 • Fabric kan brukes på en vegg som aksenten eller den kan brukes på taket.
 • Bruk en kraftig stiftemaskin eller elektrisk stiftemaskin for best resultat på Alternate Staple Method.
 • Andre artikkelen

 • DIY iscenesettelse
 • hvordan du trykker taffeta stoff
 • er det nødvendig å male skyve skapet dører?
 • hvordan du kan lage din egen imitert skinn vegg speil
 • små spise-i kjøkkenet ideer
 • hvordan gjøre multi-farge sjablonger
 • hvordan å male rommet ditt i vestlig stil
 • hvordan å montere en Weathervane
 • hvordan gjøre døren velkommen personer
 • hvordan å kaste fancy servietter som du putter i serviett ringer
 •