hvordan gjøre silke ordninger

hvordan gjøre silke ordningerSilke blomster etterligne levende blomster, uten skjerpende allergier, dekomponering, slippe kronbladene eller krever erstatning. Silke blomster kommer i en rekke felles hage blomster, eksotiske tropiske blomster og nesten hver blomst brukt i blomsterbutikk skjermer. Lære noen design triks for å stabilisere silke ordninger og øke den naturlige effekten av silke blomster. Bruke grunnleggende arrangement retningslinjer for å skape naturlige silke ordninger som begynner med den første buketten

Du trenger:
Vaser eller andre beholdere 10-12-inches høy med en topp åpning 3-4 inches bred.
Silke blomster, inklusive filler blomster, blader og bregner.
Wire cutters.
Marbles eller polerte steiner.
Bøker eller nettsteder på blomst arrangere.


en.
Sett silke blomster, beholderen og andre forsyninger på en benk eller annet arbeid overflaten i en praktisk høyde. For å gjøre flere ordninger for et bryllup eller hendelse, line opp vaser å gjøre dem alle sammen. Gjenta hvert trinn for hvert arrangement.
To.
Lag en vertikal avtale med silke blomster som rosebuds, tusenfryd, peoner, liljer eller orkideer. Blomsterbutikker vanligvis foreslå et ulikt antall av hver blomst, for eksempel tre eller fem, er det mest gledelige. Se på bilder av blomsteroppsatser i bøker og på nettsteder for inspirasjon.
Tre.
Velg en silke blomst du vil bruke for den høyeste én i vertikal ordningen. Hold blomsten ved siden av vasen. Cut stammen wire cutters slik at blomsten er dobbelt høyden av vasen. Skjær tre blomster 2 inches kortere enn den første blomsten. Skjær de andre silke blomst 3 inches kortere enn den første. .
4
Cut tre stammer i filler blomster-de med klynger av små blomster -. Slik at de vil være en tomme kortere enn middels lengde silke blomster

fem.
Hold en bregne Frond opp ved siden av vasen. Bruk wire cutters å kutte stilkene av de tre silke fern Fronds slik at bunnen tomme eller flere av Frond vil være inne i vasen --- så det ikke blir noen synlige stengler viser.
6.
Hold den høyeste blomsten stammen og bøye det litt til den ene siden å gi den et mer naturlig utseende. Gjenta med de andre blomstene, bøying noen blomstrer frem på sine stengler og noen til en side og legge noen kurve til stilkene. Med rene hender, trekke kronbladene åpne litt og gjøre blomstrer mer uregelmessig, som naturlige blomster.
7.
Plasser en 2-tommers lag med klinkekuler eller steiner nøye til bunnen av vasen eller floral container. Disse bidrar til å holde stilkene og holde den lette silke blomst arrangement stabil.
8.
Sett høyeste silke blomst i vasen i sentrum. Skyv stammen ned i glasset eller rock vekter rolig og bestemt.
9.
Legg den nest høyeste blomsten en tomme til høyre. Plasser de tre andre blomstene på venstre-en om gangen. Angi ett mot baksiden av vasen med blomster vendt mot baksiden. Plasser en litt nærmere mot fronten av vasen. Plasser den siste nærmest fronten bøye seg framover og lener seg mot høyre. Bruk bilder av arrangementer som en guide til å plassere silke blomster slik at de ligner naturlige blomster, kopiere kurvene i stilkene ved å bøye ledningene i silke blomst stilkene.
10.
Legg en stilk av fyllstoff blomster på hver side av den blomsten mellom silke blomster til å fylle i ordningen. Plasser en tredje til høyre for det sentrale blomsten mot fronten.
11.
Sett fern Fronds bak blomster i en vifteform på baksiden av vasen. Sett den første om en tomme til venstre for sentrum blomsten. Plasser en fern Frond til venstre for den første Fern Frond og den siste fern Frond til høyre for den første fern Frond.
12.
Lag ditt eget design. Lag en ustrukturert, country-stil bukett ved å vise blomster løst i en vase i stil med ferske plukket blomster. For en kuppel arrangement, plassere høyeste blomster i sentrum og legge kortere blomster rundt seg, med den korteste blomster på de ytre kantene, lage en ordning med en avrundet topp. Bruk små filler blomster i områder.

Tips og advarsler


 • Se ordningen i forskjellige vinkler, mens du arbeider og slår vasen jevnlig for å sikre at den samlede effekten er gledelig.
 • Andre artikkelen

 • klype fold versus ripplefold draperi
 • hvordan du kan dekorere en stue med en projektor skjerm
 • lekerom ideer for barn
 • free instruksjoner om hvordan å brette servietter dekorativt
 • hvordan sikre et bad speilet på veggen
 • hvordan å lage en foss fra en glassplate
 • ideer for beadboard panel
 • star tema barnehage ideer
 • hvordan å bevare snittblomster naturlig
 • hvor å restarte batteridrevet lys
 •