hvordan gjøre london nyanser

hvordan gjøre london nyanserDen london skyggen bringer en titt av avslappet mykhet inn i hjemmet ditt, og tilbyr en tradisjonell hytte følelse. Selv om london nyanser blir vanligvis brukt som valances, de er ganske allsidig og kan senkes for personvernet formål samtidig opprettholde skyggen's signatur billowy utseende. De er egnet for alle rom i huset, velg et stoff farge eller et mønster som compliments din møbler

trenger Du:
symaskin
. . Needle.
Face stoff.
Matchende tråden.
Roman skygge ringer.
Roman skygge løft ledningen.
Skrue øyne.
Cord lås.
Støv bord.
Vinkelparenteser.
Cord drop.
. Cord klamp

Making Your London Shade


en
Mål området -. Bredde og lengde-du ønsker deg av din london skygge. Husk at hvis du installerer london skyggen i vinduskarmen, bør du trekke fra en halv tomme fra bredden for å sikre at skygge kan heve og senke uten å gni mot sidene av rammen. Du bør kjøpe nok stoff til å tillate skyggen underskrift folder og folder: på bredde, fire inches av sidesømmene (to inches på hver side) pluss ytterligere 24 inches for folder, på lengden, en annen ni inches for hem toppen vedlegg pluss ytterligere 18 inches for permanent bunn folder.
to.
Klipp ut stoffet til riktig størrelse.
tre.
Spre stoffet ut, med ansiktet ned. Deretter brette kantene i en tomme, og trykk med et strykejern. Fold stoffet i en annen tommer, og trykk deretter sy det ned, enten ved hjelp av en rett søm eller en blind hem sting. Snu stoffet høyre side opp og spre den ut flat igjen.

Making Your Box Pleats


en.
Begynn å lage boksen folder øverst på stoffet ved å måle inn fra kantene i ønsket avstand som du ønsker at folder å være, og deretter legge en annen seks inches. For eksempel, hvis du vil at boksen folder å være 10 inches fra kantene, ville du måler fra kanten 10 inches pluss ytterligere seks inches, og deretter merke både flekker med pinner. Merk at for å oppnå en herlig swag på london skygge, trenger du minst 15 inches mellom boksen folder.
To.
Mål fra andre merker du laget i forrige trinn ytterligere seks inches, og deretter markere at stedet tilsvarende.
tre.
For hver fold, fold i panelet slik at den første og tredje merker du gjorde møte på andre merke, som vil skape en invertert boksen fold. Pin din fold sikkert. Det kan ta noen prøver å få fold til å kjøre lengden av stoffet.
Fire.
Mål fra den ene siden kanten til den andre, sikre at du har den ferdige bredde. Om nødvendig, fortsett å justere boksen folder til du møter den ferdige bredde. Iron panelet å holde fold formen.
Fem.
Brett den nederste kanten av stoffet under tre inches og trykk. Brett den under et annet tre inches og trykk igjen. Sy bunnen hem med enten rettsøm eller blind hem sting.

Klargjøre London Shade


en.
Bruk midten av boksen folder som en guide, måler opp tre inches fra bunnen og markere dette med en pin . Fortsett å måle opp, merking hver sjette inches med en nål. Du vil merke pins kjører opp gjennom sentrum av mottakeren folder.
To.
Sy en skygge ring på hver pin. Stift ned den øverste kanten av london skyggen på en støv bord, sikre at avstanden fra øverste kant av støvet styret til underkanten av london skyggen kommer ut å være ferdig lengde pluss 18 inches.
tre.
Installer en skrue øye for hver kolonne av ringene på støv bord og legg en ledning lås på den ene siden. Ta de tre nederste ringene i hver boks fold og binder dem sammen med en heis ledning, så tråden ledningen gjennom hver nyanse ring opp kolonnen. Deretter tråden hver løft snor gjennom sine matchende skrue øye og over til ledningen låsen.
Fire.
Installer støv bord til enten vinduet eller veggen.
5.
Dekorer ditt løfte ledninger med en ledning slipp og ledningen klamp.

Tips og advarsler


 • Merk at det er mange versjoner i styling ønsket london skygge og at du ikke er begrenset til en titt.
 • Vurder fôr eller interlining din london skygge for en mer interessant effekt.
 • Prøv å eksperimentere ved å tilsette et stoff med en kontrastfarge i boksen folder. Husk å legge rørene langs kantene på boksen din folder hvis du prøver ut denne metoden.
 • Vurdere å feste en tassle frynser langs skyggen's nedre kant.
 • For å oppnå ønsket nyanse se , spesielt med nær perfekt plissering, forventer litt prøving og feiling før du får det riktig.
 • Husk å forbli pasienten ved utforming av eget vindu behandlinger, fordi det vil kreve noe tid og innsats.
 • Andre artikkelen

 • epoxy tutorial for en garasje
 • hvordan man skal utforme et unikt interiør kontor
 • lysestake gaver
 • hvor å fjerne tapet med eddik og vann
 • hvordan å lage en innvendig kafé forteltet
 • hvordan å lage nye dresser hardware finish ser gammel
 • hvordan å velge en maling farge for en hvelvet portrom
 • hvordan å kaste fancy servietter som du putter i serviett ringer
 • hvordan du oppretter en steinmur effekt
 • Slik renvasking faux tre
 •