hvordan du kan dekorere metal kjøkken skap

hvordan du kan dekorere metal kjøkken skapMetal kjøkkenskapet kan være smertefullt. De ser utdatert, og har de en tendens til å begynne å svekkes hvis du ikke tar skikkelig vare på dem. Men det er mange måter å gran dem opp litt, uansett budsjett. Hvis du har et lite budsjett, velge hensiktsmessige alternativer, ellers, gå gale. ! Bruk fantasien

trenger Du:
Metal skap


en
Paint din metallskap med høyglans maling. . . Du må sand kabinettene forsiktig, slik at de er litt slitte. Det vil hjelpe malingen fester bedre. Velg en farge som utfyller dine murer, tilbehør eller bruk en farge som kontrast til veggene. Bruke glanset eller semi-glossy maling vil gjøre kabinettene lettere å rengjøre.
To.
Spray maling alle skap. Du må fjerne maskinvare (hengsler og dørhåndtak) og spray maling dørene og skapet boksene separat. Husk å slipe dem forsiktig så malingen kan feste seg bedre. Et annet alternativ er å fjerne dørene og bare male dem, forlater skapet boksene sin opprinnelige farge. Sørg for at vinduer er åpne og ovnen ventilasjonssystem er på, slik at malingen røyk ikke overvelde deg mens du arbeider. Fjerne elementer fra tellere (og vask) og plasser plastpresenninger over disken. Ved hjelp av malerens tape, overholde noen plastfolie til veggene under skapene for å unngå overspray. Malerens tape vil ikke skade veggene.
Tre.
Stencil et interessant design på dørene av skap. Sjabloner kan fås på nesten enhver hobbybutikk. Men du kan også finne mindre sjablonger, slik som curlicues og filigran design til enhver butikk som tilbyr scrapbooking forsyninger. Innkjøp stencil lim og spray på baksiden av sjablongen med det, så hold sjablongen til skapdøren. Limet vil holde sjablongen på plass til du er ferdig å male det. Når de vurderer sjablongen, husk gjeldende fargen på metallskap, og sørg for at deler av sjablongen ikke i ett med skap og bli usynlig.
fire.
Bruk plast maskinvare, for eksempel hengsler og håndtak, i en farge som matcher ditt kjøkken, i stedet for standard metall maskinvare. Alternativt kan du bruke kobber, messing eller børstet nikkel hardware. Mye av dette kan fås på boligbygging forsyne butikker.
Fem.
Bruk kontakte papir til metallskap. Velg en farget, mønster eller tre-kornet kontakt papir og fester den til skap. Du må rengjøres grundig med en de-greaser før du påfører kontakten papiret. Fjern maskinvare og dørene slik at du kan dekke dørene separat fra skapet boksene.

Andre artikkelen

 • hvordan å feste en treramme til et speil
 • hvordan du kan dekorere en gutt på soverommet i et vestlig tema
 • hvordan gjøre tetningen toppen paneler
 • hva er land fransk stil?
 • feng shui: den beroligende farger
 • hva er Uba tuba granitt?
 • Slik plasserer bambus matter på døra til et kjøkkenskap
 • hvordan du oppretter en fransk land bad
 • hvordan å ordne veggen kunst & henge bilder
 • hvordan du kan dekorere en teen soverom billig
 •