hvordan du kan dekorere en tilkobling spisestue og stue

hvordan du kan dekorere en tilkobling spisestue og stueEn kobler plass i et hjem design må blandes sammen i harmoni som det overganger fra ett rom til et annet. Dekorere en tilkobling spisestue og stue gir mulighet for en kontinuerlig design for å flytte grasiøst fra ett rom til et annet samtidig opprettholde den funksjonelle elementer av hver enkelt plass

trenger Du:
Interiør satin vegg maling Maleri rekvisita.
Gulv tepper.
Stue møbler.
Spisestue møbler.
Vindu behandlinger.
Dekorative hjem tilbehør.


en.
Paint veggene. Bruk en høyverdig interiør sateng teksturert vegg maling for spisestue og stue vegger. Velg en naturlig beige, lys taupe, myke brune eller salvie grønn maling farge som kan påføres med rull pensel. Disse nøytrale farger vil gi en grunnleggende bakteppe for resten av innredningen for den tilkoblede spisestue og stue områder. Bruk en skrå pensel til å skjære rette linjer der veggene møter gulvet og tak. Hvis trim finnes i enten spisestuen eller stuen, male det en nyanse mørkere eller en nyanse lysere enn rommets maling farge. Den nøyaktige skygge kan bli funnet på fargekartet som ble brukt til å lage vegg maling. Koble til en spisestue og stue krever maling og trim for å holde seg konsekvent i tekstur og farge i hele området.
To.
Dekk til gulv. Legg bjørk eller bøk tregulv til hele spisestue og stue. Hvis du kjøper nytt tregulv er ute av budsjettet, vil dagens tregulv eller tepper jobbe for interiør design så lenge gulvet er den samme i begge rom. En enhetlig gulvbelegget er avgjørende for å dekorere en tilkobling spisestue og stue design. Legg attraktive gulv tepper til området ved å plassere en grå eller skifer-farget teppet i midten av stuen, og under plasseringen av spisestuebordet. Rutete, floral eller stripete mønstre kan brukes til å legge design og tekstur til gulvareal.
Tre.
Supplerer kobler spisestue og stue med koordinerende møbler. Velge møbler som passer motivet og stilen på rommene. For stuen, vil ensfarget sofa i nøytrale, varme farger, eller grå fargetoner stå testen av tid uten å bli datert eller vanskelige å arbeide med på grunn av kompliserte mønstre. Legg til et hjørne aksent stol i en koordinerende farge og mønster og gi aksent bord i tre farger som passer til gulv og har sølv metallic bein. Velg lysarmaturer og lamper i børstet nikkel eller smijern å gi lys til rommet. I spisesalen, velge et bord og stoler som har sete puter som passer til fargene i området tepper. Velg en rektangulær eller sirkulær glass spisebord som har sølv metallic ben å matche bena på stua aksent tabeller. Velg en børstet nikkel eller smijern lysekrone som vil utfylle stuen lysarmaturer.
Fire.
Velg enkle vindu behandlinger. I en tilkobling spisestue og stue design, bør vindu behandlinger utfylle hverandre i stil, farge, mønster og tekstur. Med en mønstret gulv teppe i interiør, bruke solid vindu behandlinger i en ren eller gjennomskinnelig hvit, beige eller brun bomull stoff på vinduene. Stoffene for vinduet behandlinger skulle være enkelt eller inneholder et enkelt mønster. Vinduet behandlinger skal være glatt og elegant uten billowy aksenter eller fluffy valances pryder gardinene. Plasser vinduet behandlinger på en tre gardin stang som passer naturlig tre flekken farge og dialekten tabellene. Gardinene skal ikke være så lang at de gjeng opp eller samler seg på gulvet.
Fem.
Gi utfyllende tilbehør for tilkobling spisestue og stue. Inkluder dekorative tilbehør til aksent bordene i stuen, for eksempel en børstet nikkel klokke, en samling av metalliske lysestaker og stearinlys eller en eklektisk stykke tabellen kunst. Legg pynteputer i et par lyse kontrastfarger som rødt, gult eller grønt i det ene hjørnet av stuen. Dress spisebordet med en stor gjennomsiktig glassbolle eller en wire metall bolle som er fylt med sitroner.

Tips og advarsler


 • dekorativ gardinstenger, vindu smykker eller beaded gardiner kan brukes til en mer formell vindu behandling design.
 • Paint veggene før du setter møblene i rommet ellers dekker alle møbler og gulvet med malerens kluter før maling.
 • Andre artikkelen

 • hvordan du kan dekorere små områder i en stue
 • extreme makeover ideer til å dekorere et hjem
 • hvordan du kan dekorere en bonus rom som soverom
 • hyller og hyller systemer
 • hvordan gjøre en innendørs fortelt Valance
 • hvordan de skal beskytte en madrass cover på en queen bed
 • hvordan gjøre en drøm hjem portefølje
 • instruksjoner for hengende japansk papir lamper
 • peis ildsted fliser ideer
 • hvor å fjerne overflødig maling
 •