hvordan du installerer elektrisk belysning

hvordan du installerer elektrisk belysningIfølge Lighting. com, økt belysning hjelper modning øyet å se bedre. Når du har rikelig med lys du ikke vil gå glipp av noen detaljer. Reading vil bli lettere og oppgaven vil ikke være så vanskelig å fullføre. Du kan øke mengden av lys ved å installere ekstra overhead lysarmatur. Å vite hvordan du installerer elektrisk belysning vil tillate deg å lyse opp rommet og gjøre det enklere å se

Du trenger:. .
Single gjengen "gamle verket" bryterboks
"Old arbeid" takboks
. Drywall installere.
12 /2 metallisk (NM) kabel.
Fish tape.
Lommelykt.
Elektrisk tape.
Phillips eller flat skrutrekker.
Elektrisk tester.
Dobbelt NM wire cutter /strippere.
Orange ledningstilkoblinger.
Single polet bryter.
Single gjengen bytte plate cover.
Lampen.
15 amp enpolet bryter.


en.
Marker steder for den nye lampen, og bryteren for å kontrollere den.
To.

Klipp hull for lys og slå. Trace rundt malen som følger med "gamle verket" bryterboksen og "gamle verket" takboks. Klipp langs linjene med en gips så å fjerne gips. En "gammel arbeid"-boksen er designet for å klemme til gips, i motsetning til en "ny konstruksjon" boksen som skal festes til en vegg stud. Du trenger bare å fjerne nok drywall til å skyve boksen på plass, noe som gjør det enklere å installere i en ferdig vegg.
Tre.
Trekk en lengde på 12 /2 metallisk (NM) kabel fra den nye bryteren plasseringen til det nye lyset plasseringen. La det være minst seks inches av kabel eksponert både locations. Use en fisk tape til å kjøre kabelen opp langs veggen og over loftet til kampen. Har noen skinne en lommelykt i den nye bryterboksen beliggenhet hull og, fra loftet, tråden fisken tape ned veggen og ut bryterboksen hullet. Sikre tape og kabel sammen ved å pakke elektrisk tape rundt dem, og trekk båndet gjennom veggen og inn på loftet. Dette trekker kabelen gjennom veggen. Siden NM kabelen ikke krever kanal, er det trygt å legge kabelen over loftet og til lampen.
Fire.
Slå av strømmen ved å vri hovedbryter av på toppen av det elektriske panelet. Ta av dekselet, utsette baksiden av dønningene
5
Bruk en elektrisk tester;. . Trykk på en spiss til skruen på baksiden av noen breaker og de andre plugg i noe metall på boksen. Hvis lampen ikke lyser, har strøm vært koblet riktig.
6.
Trekk 12 /2 NM-kabelen fra den nye bryteren plasseringen til bryteren panelet. La det være minst seks inches av kabel eksponert på begge steder. Feed fisken tape ned veggen fra loft og til bytte plassering. Sikre fisken tape og kabelen sammen ved å pakke elektrisk tape rundt begge. Trekk fisken tape gjennom veggen og inn på loftet. I panelet, mate fiskene tape gjennom en knockout på toppen av boksen og inn på loftet. Fest kabelen du dratt inn i loftet på fisken tape med elektrisk tape og trekk det ned veggen inn i panelet.
7.
Strip kablene på bryteren boksen, lyskasse og breaker panel. Bruk den doble NM wire cutter /strippere å fjerne 03:57 inches av utvendige skjede, utsette interiøret sort, hvitt og nakne kobbertråder. Bruk wire stripperne /cutters å kle 1/2-inch av isolasjon fra svart /hvitt ledninger på alle tre stedene.
8.
Installer den nye elektriske bokser. På bryteren sted, trekk begge settene med ledninger inn i knockouts på baksiden av boksen. Sett boksen inn i kuttet ut i veggen og feste det, slår skruene på toppen og bunnen for å forårsake vinger på boksen for å bla opp bak gips. Fortsatt tiltrekking av skruene vil sikre boksen. Trekk wire gjennom en knockout i takboks og fest det på samme måte du gjorde bryterboksen.
9.
Finn de to hvite ledningene inne i bryteren boksen og koble dem ved å vri på en oransje tråders. Koble de to uisolerte ledninger på samme måte. Skyv begge settene med ledninger inn i boksen. Wrap en sort ledning rundt én skrue på høyre side av bryteren og pakk de resterende sorte ledningen rundt de gjenværende skruen på bryteren. Stram begge. Skyv ledningene inne i boksen og fest bytte til boksen øverst og nederst. Sett på en bryter plate cover.
10.
Monter lampen i henhold til produsentens anvisninger. Koble den nakne kobbertråd til den grønne bakken skruen i koblingsboks. Koble den hvite ledningen fra boksen på det hvite ledningen fra lampen med en oransje tråders. Gjenta dette med den svarte ledningene fra boksen og feste. Fest lampen i taket med anvisningene fra produsenten.
11.
Installer en 15 amp enpolet bryter inn det elektriske panelet. Sett bryteren inn i sporet på baksiden av hammere og snapper foran over midten buss bar. Skyv bryteren i panelet fast. Sett den sorte ledningen under skruen på baksiden av breaker og stram. Sett den hvite ledningen under en tom plass på den nøytrale bar og stram. Sølvet nøytrale baren er inne i panelet og alle andre hvite ledningene er festet til den. Koble den nakne kobbertråd til sølv bakken bar på samme måte. Bakken bar vil ha alle grønne og nakne kobber ledninger festet.
12.
Sett dekslet på panelet boksen. Slå på hovedbryter på.

Tips og advarsler


 • Test for å kontrollere at elektrisitet har blitt koblet til det området du arbeider i for å unngå elektrisk støt.
 • Denne oppgaven er komplisert og krever litt grunnleggende elektriske kunnskap. Hvis du blir ubehagelig på noe punkt, kontakte en elektriker.
 • Andre artikkelen

 • zen veggen farger
 • hvordan gjøre dokumentet rammer
 • om elva byen gjøk klokker
 • lumen vs watt
 • Enkelt bad dekorere
 • kjøkkenskap ideer til hjemmet mitt
 • sokkel display ideer
 • hvordan du kan dekorere en stue med global vegg kunst
 • kjølig rom ideer for gutter
 • hvordan å male en utvendig betong faux finish
 •