hvordan du bruker roman skygge tape

hvordan du bruker roman skygge tapeRoman skyggen tape kommer i flere varianter. Generelt, har den vanligste tape en lomme for dowel stang og spor kutt for snor eller pre-sydd hvit plast ringer for snor. Dette båndet gjør at håndverk personen skal ha en konsekvent rør for plugger samt designet kanaler for den snor som opererer i skyggen. Tape gjør Roman nyanser enklere og raskere å gjøre

Lag en enkel Roman Shade


en.
Mål bredden på vinduet inne i vinduet komponere og klippe en 1-by 1 -tommers lekt bord. Monter lekten brettet ved å skru to-tommers treskruer gjennom bunnen av lekten inn undersiden av vinduet innramming. Bruk en strøm skrutrekker.
To.
Cut krok og loop tape med saks samme bredde som lekten styret og fest den klebrige tilbake kroken side til lekten på den siden som vender mot rommet. Sett til side fuzzy halvdel av tape for senere bruk.
Tre.
For en uforet romersk skygge, måle bredden på vinduet og tilsett 2 inches. Mål høyden på vinduet fra toppen av lekten til toppen av vinduskarmen og legge til 6 inches. Klipp stoff til denne størrelsen.
Fire.
Plasser stoffet ansiktet ned. Brett den nederste kanten av stoffet over av 1 cm og sy en lomme hem på 3 /4 tommers. Dobbel fold en 1/2-inch hem på en side av stoffet. Klipp 6 plugger en 1/4-tommers kortere enn bredden på vinduet. Sett en plugg i lommen hem. Dobbel fold en 1/2-inch hem på den gjenværende siden av stoffet. Den dowel skal sys inn i lommen.
Fem.
Fold 1 tomme av toppen av stoffet over mot baksiden av stoffet. Flippen må være horisontalt og rett. Plasser fuzzy delen av kroken og loop tape over stoffet og pin det på plass. Sy fast i stoffet med en dobbel søm.
6.
Mål 3 inches ned fra øverste kant på to steder og bruker en rett kant og en blyant og tegne en horisontal linje på baksiden av stoffet. Mål 4 inches opp fra nedre kant på to steder og tegne en ny blyant linje. Mål mellom disse linjene og dividere med hele tall mellom 2 og 6. Det du leter etter er et tall over 6 og under 8. Eksempel: For en måling på 27 inches, dele 27 med 4, som tilsvarer 6,75 eller en fold panel på 6 3 /4 inches. Folder over 8 inches kan bli for vid.
7.
Mark baksiden av stoffet (per vårt eksempel hver 6 3 /4 inches) og trekke horisontale linjer på din merker. Cut Roman skygge tape bredden på blind. Plasser plast ringene på tape så de er jevnt fordelt over hele blind så kutt tape til størrelsen. Line opp ringene på neste del av tape og kuttet endene. Du vil ha en liten mengde avfall fra samkjøre din ringer. Skjær så mange bånd som du har horisontale linjer.
8.
Cut no-sy tape 1-tommers mindre enn bredden på den romerske skyggen tape. Center og jern nei-sy tape til baksiden av den romerske skyggen tape. Du bør ha 1/2-inch på hver ende uten lim. Plasser den øverste kanten av den romerske skyggen tape langs bunnen av blyanten horisontale linjen og jern hver tape på plass. Skyv en dowel stang inn hver Roman skygge tape lommen og brett over endene og sy dem stengt med nål og tråd.

Legg snor og Hang Roman Shade


en.

Klipp nylonsnor to ganger høyden pluss når bredden på vinduet. Du trenger en nylonsnor per hver vertikale rekken av plast looper på Roman skygge tape (vanligvis 4). Knot din nylon ledningen i loop nærmest bunnen av skyggen. Tråd at ledningen opp gjennom hver bue rett over den første sløyfen i en vertikal linje. Gjør dette for hver ledning.
To.
Trykk på krok og sløyfe bånd sammen for å henge Roman skygge. Løft opp skyggen og markerer bunnen av lekten like ovenfor der hver ledningen kommer ut fra toppen loop i raden sin. Plasser skrue-øyne inn i bunnen av lekten ved hvert merke pluss en ekstra skrue-øyet til siden hvor den romerske skyggen vil trekke. Den siste eller ekstra skrue-øyet går mellom de tilstøtende skruen-øye og slutten av lekten.
Tre.
Tråden hver snor seg opp gjennom en egen skrue-øyne, gjennom en skrue- Øynene mellom seg selv og det ekstra skru-øye og gjennom ekstra skruen øyne. Alle ledningene kommer gjennom ekstra skruen øyne.
Fire.
Plasser en snor redusering på ledningene 8 inches under ekstra skruen øyne. (Dette er en liten plastikk-enhet som reduserer flere ledninger til en enkelt ledning --- utmerket for barnesikring. ) Monter en klamp til siden av vinduet. En klamp er en to-ledet krok som ledningen brytes rundt for å holde den i posisjon. Skyv en snor eikenøtt over én ledning og en knute. En ledning Acorn er en liten plastkopp som dekker knuten. Klippe av overflødig ledning.

Tips og advarsler


 • Test driften av Roman skygge før du bruker redusering for å sikre at alle ledninger trekke like.
 • Andre artikkelen

 • ideer for dekorere din familierom
 • ideer for hjemmekamp rom
 • hvordan man kan organisere en 3 fot bred skapet
 • hvordan bygge trebjelker
 • Sør hjem dekorere tips
 • hvordan kan jeg gjøre en pen jobb med maleri hvor en hvit himling møter en farget vegg?
 • hvordan å male utendørs rug
 • taket finish materialer
 • hvordan du installerer wainscoting & trim
 • rolige soverommet lakkfarger
 •