hvordan å legge ut en plantegning

hvordan å legge ut en plantegningPlantegninger skal være en blanding av praktiske og estetikk. For eksempel trenger du å plassere TV i nærheten av en stikkontakt, men du vil føle at rommet er innbydende og komfortable på samme tid. Husk at det er ikke bare ett riktig svar i å legge ut en plantegning. En stor del av de valgene du gjør bør komme ned til den kollektive personlige smaken av alle de som bor i det aktuelle området. Derfor ikke være redd for å spørre om råd fra andre

trenger Du:
Penn og papir.


en.
Lag en liste over alle de viktigste elementene (sofaer, skap, spisebord, osv. ) og en annen liste over mindre ting (bordlamper, avføring, osv . ). Ikke glem veggtepper som speil og malerier: på en måte er de glasur på kaken, så det er alltid de små penselstrøk som gjør bildet mer interessant. Velge hvilket av større elementer er den viktigste for deg. For eksempel, vil du i sofaen å være det sentrale elementet møbler eller TV? Antall dine store elementer fra 1 til 5 (eller hva antall elementer du har), der 1 er det viktigste. Velg plasseringen for dette elementet, og deretter i rekkefølge bestemme stedene for de andre.
To.
Plasser store elementer i sine utvalgte steder. Ta deg tid til å sitte på rommet og tenker på det. Har plasseringen av sofa eller spisebord føles riktig for deg? Hvordan påvirker det naturlige lyset stemningen i rommet med de store elementene i den posisjonen? Mer praktisk, ville naturlig lys muligens skade eller fade visse elementer i sine valgte posisjoner? Gå rundt i rommet også å sikre at det er nok benplass mellom de større objekter å flytte rundt. .
3
Flytt større elementer rundt hvis du ønsker, det er nok mer enn én riktig måte å lage plantegningen din, så ta deg tid. Når du er fornøyd med plasseringen av de større tingene, lage en liste over mindre elementer. Igjen, nummer dem for betydning for deg. Velg en plassering for det viktigste elementet, og jobb deg nedover listen. Når du er ferdig, ta deg tid til å studere hvordan hvert mindre element forbedrer elementene rundt det. Har en vegg speil reflekterer en annen gledelig element på den andre siden av rommet? Hvis sola treffer den på et bestemt tidspunkt på dagen, vil det reflektere uønsket lys inn på TV-skjermen? Ikke forvent å få alt riktig på en gang: Du kan finne over de neste dagene at tweaks her og der (endre en potteplante fra ett sted til et annet, osv. ) Vil virkelig gjøre en forskjell på hvor innbydende rommet føles.

Andre artikkelen

 • hvordan å designe en peis
 • hvordan å male et delt rail gjerde
 • hvordan å male tresleiver
 • hvordan å dekke hyllene
 • hvordan du kan dekorere et lite soverom for en tenåring
 • hvordan å male på marmor fliser
 • hva er Hollywood Regency stilen?
 • hvordan å male en rose espalier
 • hvordan å blande skinn og stoff i en stue
 • prosent av energien som brukes av hvitglødende lyspærer i boliger
 •