hvordan å henge ting på gips

hvordan å henge ting på gipsDrywall (også kjent som tapet, gipsplater, gipsplater eller Sheetrock) er en konstruksjon produkt som brukes til å fullføre det indre av mange hjem. Vanligvis er ark kuttet til å passe formen på en vegg, deretter til utforming med spiker. Selv gipsvegger gir mange fordeler som enkel montering, er det ofte skadet av spiker og skruer når henger hjem innredning. For å unngå disse problemene, er det flere typer av festebeslag du bør bruke

Du trenger:. .
Hammer
Messing-belagt bilde kroken.
Bradawl.
Plastic utvidelse anker.
Drill.
Nylon veksle anker.
Molly bolt.
Toggle bolt.
Skrutrekker.


en.
Hammer messing-belagt kroker i gips ved hjelp av en lett hammer. Spikerføringen kontakten på forsiden av kroken forsikrer at de er vinklet riktig og flukt med gips. Disse festene er vant til å henge bilder, kalendere og lettere gjenstander.
To.
Poke et lite hull i gips ved hjelp av en bradawl (skrutrekker-lignende redskap med en skrå spiss brukt for å lage hull ), deretter trykker en plast ekspansjon ankeret inn i hullet. Hullet skal være litt mindre enn ankeret. Ifølge NaturalHandyman. Com, disse festene er de mest brukte og er tilgjengelig i flere design og størrelser for oppheng av alle typer ting.
Tre.
Lag et hull med en bradawl eller bore , og deretter sette inn en nylon veksle anker. Hullet skal være av samme størrelse som ankeret. Ifølge FactsFacts. Com, er disse festene best brukes til å henge bad inventar og håndklestativer.
Fire.
Bor et hull på størrelse med en molly bolt, en spesiell bolt som har sider som utvides etter hvert som den er strammet. Skyv Molly bolten inn i hullet og slå det før det er stramt. Når festet har utvidet, løsne bolten litt å få plass til objektet du ønsker å henge. Dette festet brukes til å henge middels og tunge vekt gjenstander.
Fem.
Bor et hull på størrelse med en veksle bolt, en spesiell bolt som ligner på en molly bolt som har metall sider som utvider å skape et solid anker. Fjern bolten fra veksle vingene og plassere objektet du ønsker å henge på bolten. Skru veksle vingene tilbake til slutten av bolten og skyv den lukkede vinger gjennom hullet før de åpner. Trekk til bolten slik at veksle vingene er helt inntil veggen og trekk til med en skrutrekker. Dette festet brukes til å henge tunge gjenstander.

Andre artikkelen

 • hvordan å male utvendige trevinduer
 • ideer for moderne soverom murals å male
 • hvordan sikre et bad speilet på veggen
 • hvordan å reparere honeycomb persienner
 • hvordan å drepe røde bugs i spansk mose
 • hvordan å male en låve taket
 • kreative ideer for å male en barneseng
 • Slik bruker du et tre korn se til ståldører
 • ideer på hengende gardiner
 • hvor å fjerne maling flekker fra en popcorn taket
 •