fransk land stil egenskaper

fransk land stil egenskaperTrukket fra den naturlige verden av den franske landsbygda, er fransk fylke design handler om rustikk sjarm og gamle verdens eleganse. Det er en behagelig og jordnær stil, og kan enten være kongelig og elegant eller koselige og trøstende. Enten du dekorere en stor eiendom eller et lite land hytte, fransk landstil er allsidig nok til å passe din innredning. Selv om utseendet kan variere noe, er det noen felles temaer som gjør franske landet innredning en standout i interiør.

Material typer

Bruk av naturlige materialer er et viktig designelement i fransk landet design. Ulike stein teksturer, tre, strå og spanskrør er populære. Gips vegger eller vegger faux ferdige å se ut som grove finish av gips, kan males eller beises. Himlinger kan inneholde tre bjelker, mens tre møbler eller inventar i rommet skal ha skåret detaljer. Chair setene er ofte dekket av en fiber rush eller halm rotting. Gulv i fransk landet design er naturlig i utseende og kan være tegl, tre eller innfødt stein. Mange Gulvene er dekket med ull eller bomull tepper for mykhet under føttene. Kontraster i farge og tekstur er viktige, for eksempel, kan grov tekstur, beige vegger være balansert med lyse farger og myke puter.

Farge og stoffer

Farger i Franske landet dekor reflekterer landsbygda. Se etter inspirasjon fra lavendel felt, grønne åser, utendørs stein, rustikke bygninger og solen. Fokus på varm side av fargespekteret som gul og appelsiner. Bring i naturen ved å blande disse varme farger med dype tre toner.

Gray-malte møbler gir en autentisk fransk land se til innredning. Det koordinerer godt med andre farger, og er som naturstein og grusganger i det franske landet.

Toile er en populær fransk land stoff. Den viser rolige, pastorale scener, og kommer i en rekke farger som sort, rød, gul, rosa eller blått. Scenene er oftest skrives på tunge linstoff, men er også tilgjengelig i tapet. Kombiner toile med blonder gardiner for en ekte fransk utseende. Plaids, sjekker og striper er også sett i franske landsbygda design.

Møbler og tilbehør

Møbler i fransk land dekor er ofte preget av en rustikk utseende, med alderen maling og rustne, eroderte metaller, noe som gjør det se ut som om det har vært i familien i generasjoner. Mens rustikke, bærer den også buede, delikate linjer og grasiøse utskårne detaljer.

tilbehør som jern lysekroner, gamle skinn bøker, bunter av tørket lavendel, kobber potter, hengende kurver og antikke område tepper alle legge til den franske landstilen. Artwork har ofte botanisk utskrifter.

Andre artikkelen

 • design for studio leiligheter
 • stiler av antikke kjøkkenskap
 • hvordan gjøre roman nyanser ved hjelp av tape
 • hvordan knappen dusk en osmansk
 • hvordan å lage en innvendig kafé forteltet
 • ideer for å dekorere en syv år gammel gutt’s soverom
 • rom makeover ideer for barn
 • hvordan å lage design med gips i taket
 • DIY peis skjermer
 • hvordan å fullføre en flettet tau trim på en polstret pute
 •