designideer med grønn granitt

designideer med grønn granittGreen granitt er ikke bare attraktivt og trendy, men er også en hardfør, allsidig design element for alle deler av huset. Når folk flest tenker på granitt flater, tenker de på kjøkkenet countertops, men det er så mange måter å inkorporere den naturlige skjønnheten i granitt inn i hjemmet ditt. Granitt overflater er holdbare, dekorative og relativt rimelig, så vær kreativ.

Benkeplater /vanities

Den kjøkkenbenken er det klassiske stedet for granitt, fordi det gir en varme-og flekk-overflate som ikke arret eller vise kuttet merker. Til tross for dens popularitet på kjøkkenet, gjør granitt et nydelig bad forfengelighet toppen også. Granitt er glatt, kald overflate bidrar til avslapning mens du legger en touch av luksus og er ikke lett skades av varme curling strykejern eller hårfarge.

Vasker /Tubs

Granitt er lett kuttet i bassenger som enten kan integreres i en granitt countertop eller tilstrekkelig som et frittstående dekorative funksjonen. Granitt vaskene er relativt rimelig, og vil ikke flekker, blemmer eller sprekk måten rustfritt stål eller porselen synker vil, og polert finish aldri slites av. Hvis budsjettet ikke er en bekymring, vurdere en granitt badekar. Tillegg til å tilby de samme praktiske fordelene som en granitt vask, serverer en granitt badekaret som midtpunktet i et luksuriøst bad og kan selv legge til hjemme verdi.

Tile

Granitt er ofte kuttet i flis av ulike størrelser, fra 1x1-tommers mosaikk flis til 16x16-tommers gulv fliser, og du kan kjøpe det grovt, ramlet, glatt og polert. Green granitt flis gjør en nydelig foajé eller portrom, men du kan også bruke den som gulv for et helt rom, enten alene eller forskjøvet med en annen farge. Mange kjøkken har en granitt flis benken for å matche countertops, og hvis en granitt badekar er utenfor din prisklasse, vurdere å bruke granitt flis i dusjen området. Legge følte føttene til en enkelt granitt flis gjør det til det perfekte dalbane for stuen.

Bordplater

Granite bordplater tilbyr de samme fordelene som granitt countertops, og legge et element av overraskelse over å finne naturstein i et uventet sted . Kaffe bord og spisestue bord ser mer storslått og formell med granitt topper, og granitt-toppet kommoder og soverom vanities legge luksus til rommet.

Mantels /vinduskarmene

Mange mantel og vinduskarmene er tradisjonelt bygget i hvit marmor, erstatte dem med grønt granitt ikke bare gir farge til rommet, men kan også knytte sammen andre granitt elementer. En vanlig, er flat-kantet plate billig nok for ethvert budsjett, men skulpturelle og dekorative kanter er også tilgjengelig for å fullføre utseendet. Installer granitt vinduskarmen plater som dekorative hyller, eller installere det i flukt med veggen rundt et ildsted.

Diverse Dekor

Green granitt gjør en kjempeflott tabletop skulptur eller lampen base og er tunge nok for en funksjonell bookend i en formell bibliotek . Hvis du bare har én eller to granitt elementer i rommet, kan granitt tilbehør gjøre alt ser mer helhetlig. Granitt serviett ringer i spisestuen, en granitt skjærebrett på kjøkkenet og en granitt forfengelighet skuff på soverommet er alle måter å spre skjønnhet grønne granitt i hele huset.

Andre artikkelen

 • primitive gaver for å dekorere
 • Slik flis en bar
 • fleece vs flanell ark
 • remodel alternativer for en kappe torsk stil
 • hvordan gjøre isopor kjegle håndverk
 • den beste måten å male gips hjørner i nye bygg
 • Hvordan skiller en mellom skjære glass og krystall?
 • sammenligning mellom Silestone og granitt kjøkken countertops
 • hvordan å male et delt rail gjerde
 • hvordan å henge en plug-in taklampe
 •