definisjon av ris sengen

definisjon av ris sengenNår vi tenker på en ris seng, kan vi forestille det å være i bunnen en kjøtt gryte, og faktisk i enkelte amerikanske oppskrifter risen blir omtalt som en seng av ris. Men, er henvisningen til en ris seng mye mer betydning i amerikansk historie enn bare et gourmetmåltid. Det faktisk refererer til en seng vi sove i.

Rice Bed

Ris sengen er et veldig stort, Queen Anne-stil, himmelseng som har ruller hugget inn i innleggene. Himmelsenger var svært vanlig, selv før det 18. århundre, men det er den symbolske betydningen av bilder som gir risen sengen sin omdømme og verdi, fordi det er et tegn på rikdom og velstand.

Disse senger er bygget høyere enn normalt senger og krever en krakk av ett eller to trinn for å komme inn på dem. De er forseggjorte og artikulere i design, og utskjæringer i innleggene alle hold vesentlig betydning.

En del av historien

Rice senger opprinnelse i Nord-og Sør-Carolina tilbake i det 18. århundre. På den tiden var ris og tobakk de landene 'store avlinger. Markedet for disse varene vokste utrolig innen disse statene, og ryktet om bransjen deres spredte seg raskt over hele USA og i utlandet.

Konkurransen mellom enkelte plantasje eiere også vokste, og mange av dem ble svært velstående. Mange av de rike plantasje eierne bygget store eiendommer og etablerte sitt preg av velstand med å riste bilder av deres primære eksport-ris og /eller tobakk-på innlegg fra sengene sine. Disse senger ble snart kalt ris senger eller plantasjen senger.

Familie Inheritance

Rice senger var gått ned gjennom generasjoner, og var særlig viktig som en arv, fordi de representerte familien stolthet og betegnede forfedres rikdom. På grunn av verdien disse senger holdt for de velstående plantasjeeiere og deres familier, har den moderne verden tilpasset deres utseende i egne kvalitet møbler.

Quality Furniture

Den originale sengene var bygget i massiv mahogny eller kirsebærtre. De ble konstruert med kvalitet i tankene og bygget for utholdenhet, fordi de var objekter av stolthet som ville bli overlatt til barn av rike plantasje eierne som en del av sin arv. Tegninger av gavler, footboards og de fire innleggene varierte i utseende. Innlegg varierte fra tynne til brede og korte til høye, men alle av dem tillot rikelig plass for helleristninger.

Modern Furniture

I dag, produsenter produsere ris senger med førsteklasses håndverk og holdbarhet fordi de er en del av den arvede amerikanske historie. De fleste av dem vil ha bilder skåret inn i innlegg og hodegjerde som en del av designet, men uten den opprinnelige betydning. For å komplettere disse senger, er produsenter også gjøre andre soveromsmøbler med samme kvalitet tre og detaljer. Disse omfatter kommoder, nattbord, armoires, stoler, pulter og trinn avføring.

Andre artikkelen

 • stiler av flytende hyller
 • Slik Trekke kjøkken og spisestue stoler
 • remodeling ideer for en gammel ranch house
 • hvordan du installerer et hengende speil på en dør
 • hvordan du installerer Kirsch draperi vertikale stenger
 • hvordan du kan dekorere en gang med hvelvet tak
 • hvordan å bevare blomster i en vase
 • hvordan du kan designe ditt eget modulære hjem
 • Slik stipple gips taket
 • hvordan å male en låve taket
 •