ideer for moderne soverom murals å male

ideer for moderne soverom murals å maleContemporary soverommet veggmalerier inneholder ulike ideer og komposisjoner enn tradisjonell kunst. Den kunstneriske kreasjoner består av fet linjer, fortolkende bilder og sterke meldinger, ikke idealisert eller realistisk naturskjønne bilder som de fleste soverom veggmalerier. Teknisk, samtidskunst kan består av noen nye kunstneriske trend etter 1970. Stilisert, "moderne" kunst som er laget mellom 1880 og 1970 faller inn i "moderne" kunst kategorien. Men de to stilene ofte overlapper hverandre.

Høst Tree Freske

Gi soverommet ditt en rik og varm glød med en moderne høst tre mural. Dekk veggmaleri området med varmt gull maling og maling tre, skisserer små, svarte ås over nedre tredel av veggen. Paint en høy, kronglete, mørk brun tre med nakne greiner på toppen av hver bakke.

Dekk innsiden av hver bakke med lys, spettet blotter i skogen grønn, brent oransje, mørk rød og mørk gull maling. Lag en virvel mønster rundt øvre grener og himmel med små prikker i mørke gull. Legg en liten prikk av grønt, oransje eller rød maling til midten av hver mørk gull prikk.

Fet Søn Freske

Etterligner utseendet på farget glass med en middels stor soverom veggmaleri av en moderne solen på himmelen . Outline sentrum av sola med svart og male tynne svarte streker å dele sirkelen inn i "kaken skiver. " Paint hver trekant område med lys og mørk gul swirls.

Outline store, virvlende flammer rundt sola sentrum og male hver flamme med assorterte mørk rød, rød, mørk orange, orange og gult swirls. Outline trekantede former i de gjenværende veggmaleri plass til å skape himmelen. Fyll himmelen figurer med diverse swirls av mørk blå, lyseblå, blek blått og hvitt.

City View Freske

Paint en moderne veggmaleri av en by i skumringen for å slå et vindu-størrelse område av tom vegg i en dramatiske "vindu" image. Skissere veggmaleri området med en tynn svart linje for å gjøre det se ut som et stykke av muren var enkelt skjæres bort. Dekk til veggmaleri med bølgete, blandet, horisontale linjer i hvit, mørk grå, grå, brun, gul, til blå, lilla og gult skape himmelen. Paint assortert sorte skyskrapere spredt over hele veggen. Sørg for at hver skyskraperen når minst to tredjedeler av veien opp veggen.

Faux Tile Freske

Hvis du kan investere en del av tiden og ønsker å spare penger, male et moderne brikke veggmaleri på veggen på soverommet stedet for å installere selve fliser. Lag en 3 med 3-fots veggmaleri område i sentrum av en vegg og dekke det med 1 med 1-tommers, grått rutenett mønster. Nøye male hver rutenett en annen farge og legge skygge rundt kantene for en "flis" utseende. Hold soverommet stilen mellow med "fliser" i fløte, taupe, jade grønn, grønn sjø, blek grønn og lys grå.

Night Sky Freske

Lag et abstrakt bilde av stjerner på nattehimmelen for en moderne soverom veggmaleri med et klassisk tema. Dekk til taket med tynn, lett blandet linjer i svart og assorterte mørke blå farger for å skape himmelen bakgrunnen. Bruk assortert hvit og sølv farger for å skape ulike størrelse stjerner. Hver stjerne består av minst én prikk, en liten ring og en liten ring. Paint stjernene spredt tilfeldig rundt i våt området.

Andre artikkelen

 • hvordan å reparere horisontale persienner
 • primitive dekor tips
 • hvordan du kan lage din egen kalesje for en baby
 • hvordan å lime plexiglass til stål
 • standard dyne og sengeteppe størrelser
 • hvordan du kan dekorere en italiensk salong inspirert stue
 • hvordan du kan dekorere stuer med bambusgulv
 • hvordan du kan dekorere med forheng, gardiner og persienner
 • hvordan å sammenligne interiør hus maling
 • farge ideer for en tenåringsjente’s rom
 •