kreative ideer for å male en barneseng

kreative ideer for å male en barnesengMaleri en barneseng er en enkel måte å oppdatere den, slik at sengen ser nytt igjen. Maleriet teknikken som brukes kan gi sengen en ungdommelig utseende og hjelpe den passer inn i temaet for barnerommet. Ta deg tid til sand og prime sengen uansett hvordan du velger å male det. Utarbeidelse stadier gjøre en stor forskjell i hvordan senga ser ut når den er ferdig.

Spraye

Sjablonger lar deg enkelt legge til bilder til sengen selv om du ikke føler deg kunstnerisk. Craft butikker og hjem forbedring butikker selger sjablonger i et bredt utvalg av mønstre og stiler. Se etter en sjablong som samsvarer med overordnede temaet eller dekorere stil av barnerommet. En enkel idé er å sjablong barnets navn omgitt av bilder som er relatert til rommets design. For eksempel, i en jungel rom, surround barnets navn med sjablonger av jungelens dyr eller trær. Sjablong design på hodegjerdet eller fotbrett å dekorere sengen. Du kan enten male sengen en farge på bakgrunnen eller sjablong på en tre-korn seng. Bruk flate maling for spraye fordi det vil holde seg best til møblene. Et lag av polyuretan beskytter stensilert design og legger en blank overflate til det.

Color Blokker

Slå barnets seng fra kjedelig til lyse og fargerike ved å velge flere koordinerende farger. Del sengen i seksjoner, male hver seksjon en annen farge. Hvis headboard har spindler, male hver spindel en annen farge. Gjenta fargene i et mønster på spindlene. Paint kanten brikker i forskjellige farger. Et annet alternativ er å male headboard, fotbrett og side stykker hver i en annen farge. Velg farger fra rommets fargevalget. En rød, hvit og blå maling ordningen fungerer bra for en patriotisk eller sports-temarom. Rosa, passer hvit og lavendel en prinsesse-temarom.

Sponge Maleri

Svamp maleriet er en enkel teknikk som lag to forskjellige farger med et ungdommelig utseende. Male sengen i en base farge. Velg en annen kontrastfarge for svampen maleteknikken. Dypp en svamp i den andre fargen, og trykk den på malt sengen. Ulike svamper lage forskjellig utseende, så eksperiment for å få det utseendet du ønsker. Bruk farger fra barnerommet.

Barn Malt

For å oppmuntre ditt barns kreativitet, la ham male sin egen seng. Gi sengen en base strøk med maling som bakgrunn. Gi barnet med malekoster og maling i en rekke farger. La henne male et motiv på hodegjerdet eller fotbrett. Barnets seng blir den ultimate barnets kunst display. En lignende alternativ er å gjøre barnets handprint på sengen. Paint barnets hånd og hjelpe ham trykk det på sengen. Gjøre flere handprints i forskjellige farger. Du kan også legge til en ny handprint hvert år for å dokumentere barnets vekst. Skriv året og barnets alder ved siden av hvert handprint.

Andre artikkelen

 • hvordan bygge en bevegelig hytte
 • den beste måten å fjerne tapetlim
 • bali persienner installasjon
 • hvordan å henge plater som vegg-kunst
 • Slik lydtett vinduet behandlinger
 • hvordan du kan dekorere en hippie van
 • hvordan du installerer base støping på tepper
 • Slik øker dekorative elementer over kronen på skap topper
 • utendørs kjøkken design verktøy
 • hvordan du kan dekorere en stue i fersken og blått
 •