trenger sement veggene skal sheetrocked dersom spray maling en kjeller taket?

trenger sement veggene skal sheetrocked dersom spray maling en kjeller taket?Standard-prosessen for etterbehandling en kjeller er ganske rett frem. Først, er veggen innrammet med to av fire og stenderne er hamret på plass for støtte. Deretter er Sheetrock satt opp og struktur, og et nytt strøk med maling påføres. Mens grundig, kan denne prosessen være litt dyrt for huseiere som er på et begrenset budsjett. Hvis du er spray maling kjelleren taket og du lurer på om sementen veggene må sheetrocked på noe tidspunkt under etterbehandling prosessen, er det enkle svaret: nei.

SHEETROCK Fordeler og ulemper

Hvis ditt eneste mål er å spray male kjelleren taket, du knapt trenger å ta opp sement veggene i det hele tatt. Bare dekker det øverste området av murene, ved siden av taket, med maskering papir og blått malerens tape for å hindre at de blir påvirket av maling overspray. Dersom, på den annen side, du håper å fullføre veggene uten ekstra kostnad for dyrt Sheetrock, er det et par ting du kan gjøre. Det beste med Sheetrock er at det bidrar til å transformere en dank, fangehull-lignende kjelleren til noe som ser mer ut som et rom. Det er imidlertid enklere, billigere måter å oppnå dette samme målet.

Maleri stedet

Mange er overrasket over å høre at de kan omgå Sheetrock installasjon helt og bare male over sement vegger. Mange mennesker elsker urbane utseende malt sement og, når det gjøres riktig, kan det virkelig gjøre en kjeller pop. Men fordi malingen ikke fester seg godt til sement, må du bruke de riktige forberedelsene teknikker for å oppmuntre malingsvedheft. Først må du vaske bort støv og spindelvev ved hjelp av en vannslange eller bøtte med vann før du gjør noe annet. Etter at du har lov til overflaten tørke, må du tilstanden for malingsvedheft ved å bruke en latex bonding primer.

Når du har riktig forutsetning din sement kjellervegger, er du klar til å male. Mens noen farger vil gjøre, er det vanligvis best å gå med lysere farger som oppmuntrer godt lys brytning, bidrar til å gjøre området ser større og lysere.

et alternativ til oppmaling

Hvis du har tenkt å spray male kjelleren taket, er det ikke nødvendig å legge Sheetrock til sement vegger før maling med mindre du vil og har råd bekostning. Hvis malte kjellervegger ikke høres ut som en god passform, kan du alltids lime trepanel på plass også. Uansett hva du velger, må du rengjøre veggene grundig, eller du vil trolig ende opp med et ferdig produkt som ikke vil holde opp over tid.

http://ovs0.com/8/2014/04/ODM;%20OEM.html

Andre artikkelen

 • flaggstang taket installasjon
 • hjem taket behandlinger
 • taket støping ideer
 • hvordan gjøre et hav tema lysestake
 • hvordan å skjære i taket og veggen når du maler
 • bad taket maleri ideer
 • hvordan tack tau til taket til pynt
 • hvordan å male en låve taket
 • hvor å fjerne maling flekker fra en popcorn taket
 • trenger sement veggene skal sheetrocked dersom spray maling en kjeller taket?
 •