hvordan gjøre en drøm hjem portefølje

hvordan gjøre en drøm hjem porteføljeHvis du er i midten av bygningen eller planlegger ditt drømmehus, kan det være lurt å sette sammen en drøm hjem portefølje for å gjøre prosessen enklere. Denne porteføljen kan organiseres og utvikles for å hjelpe deg med å avgjøre gjennom hele byggeprosessen. Hvis det hjemmet du drømmer er fortsatt langt borte i horisonten, gjør det ikke vondt å sette sammen en portefølje nå som inspirasjon

Du trenger:. .
Stor 3-ringperm
Klar plast mapper.
Kartong.
Lim.
Utklipp fra blader.


en.
Vurder dine nåværende bosituasjon. Bestem hva du liker og misliker ved din nåværende hjem og lage en liste. Kanskje du vil ha mer eller større soverom, en dobbel komfyr, et bibliotek, ulike lysarmatur, en balkong eller en større del av eiendommen. Organiser denne informasjonen og sette det på forsiden av din portefølje. Dette vil hjelpe deg når du begynner å planlegge ditt drømmehjem.
To.
Skuring bygge hus og dekorere magasiner og nettsteder for inspirasjon. Lagre disse utklippene for enkel referanse. Disse er gode verktøy for å finne ut hva du ønsker i ditt hjem. Du kan finne ideer til alt fra faktisk hjem tegninger til landskap ideer til rom innredning motiver. Lim inn disse utklippene på ark med kartong eller skyve dem inn i en klar mappe lomme for å holde på hånden.
Tre.
Bestem deg for et motiv basert på gresset. Dette vil hjelpe deg å fokusere ditt drømmehjem inspirasjon ideer. Dømme fra utklipp, kan du oppleve at du er mest inspirert av en viss stil av hjemme. For eksempel kan det hende du liker viktorianske eller moderne boligbygging og innredning. Å ha en forståelse av den ideelle temaet vil hjelpe deg når du arbeider med arkitekter i utformingen hjemme.
Fire.
Merke til noen spesielle bygg-og entreprenørselskapene som du er glad i. For eksempel, hvis du besøker en modell hjemmet til en bestemt byggmester, lage en liste med kontaktinformasjon og, om mulig, et bilde av hjemmet. Å ha en indeks av noen kontakter som kan hjelpe deg med å bygge og designe prosessen bør være en svært viktig del av ditt drømmehus portefølje.
fem.
Organiser gresset og informasjon i seksjoner. Hvis du bruker en stor tre-ringperm, kan du alltid løsne disse ringene og legge til flere notater til hver del senere. Seksjoner kunne soverom, kjøkken, beliggenhet, byggmester informasjon og mer.

Andre artikkelen

 • hvordan å henge høyttalerne fra taket
 • Slik revarnish eksisterende kjøkken skap
 • hvor å fjerne maling flekker fra en popcorn taket
 • hvordan å forgylle gull leaf
 • som selger mogu puter?
 • hjem vinbar design ideer
 • hva er grasscloth bakgrunnsbilde?
 • slipp taket ideer til en kjeller
 • hvordan du rengjør en silke sohji skjerm
 • kjeller metall veggen spikerslag installasjon
 •