hvordan å henge i taket vin rack

hvordan å henge i taket vin rackHvis du ønsker å henge en vin rack fra taket, enten for å spare gulvplass eller for design grunner, først ta en god titt på taket ditt. Du trenger et solid fundament å montere stativet på, og hvis taket enten har ingen faste pigger eller er kompromittert på noen måte, kan det ikke være den beste ideen. Det siste du ønsker er at tilfelle av Bordeaux for å komme bryter ned uventet. Den andre ting å vurdere er at temperaturen er høyere på taket nivå. Rødvin trenger vanligvis en langsiktig oppbevaring temperatur på rundt 55 grader Fahrenheit. Som sagt, hvis en tak rack er svaret for deg, er det ikke så vanskelig å henge

Du trenger:. .
Bor
Anker og skruer som passer til din vegg.
Metal parentes (valgfritt).
Skruer (enten tre eller selvborende metall skruer, avhengig av takkonstruksjonen).
Blyant.

Hengende Wine Rack


en.
Sjekk vin rack å se hva festepunktene er og diameter på hull å bruke . Hvis det er hardware følger med, kan du kanskje bruke det, avhengig av hva du finner i taket. Hvis det ikke er hardware, må du ha metal tannregulering med hull slått i dem til å gå rundt barene i rack.
To.
Sjekk taket for stenderne. Bruk en stud finder hvis du har en, eller du kan bore små hull pilot. Hvis du treffer en solid stud, kan du henge direkte fra det forutsatt at du kan få et grep med skruer. Mer sannsynlig, vil piggene ikke plasseres i tråd med inventar på racket, så du må bruke ankere som passer til din vegg materiale. Bruk en liten hurtigtørkende spackling sammensatte og en svamp til å fylle pilot hull, om nødvendig. Du kan DAB på noen touch-up lakk også, hvis stativet ikke vil skjule hullene.
Tre.
Plasser rack mot taket og merk gjennom hullene som du vil henge stativet med en blyant. Hvis det ikke er hardware på stativet selv, sette bukseseler på plass og markere gjennom hullene i klammeparentesene opp til taket.
Fire.
Hvis du bore direkte inn i stendere med skruer, montere stativet. Hvis du bruker ankere, får plast utvide ankere tilpasset ditt tak materiale (enten SHEETROCK eller betong). Kontroller at ankrene er vurdert for vekten av stativet og vin. Et tilfelle av vin (12 flasker) veier mellom 30 og 40 pounds. Beregn vekten av vin tilsvarende og legge på vekten av stativet. Bor hull for anker i henhold til instruksjonene på emballasjen. Helt inn i plast ankere i hullene.
Fem.
Monter stativet ved å skru inn skruene i ankere. Test rack manuelt før du fyller den med vin.

Andre artikkelen

 • hvelvede taket design ideer
 • hjem taket behandlinger
 • hvordan å skjære i taket og veggen når du maler
 • uvanlige taket behandlinger
 • hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenet
 • bad taket maleri ideer
 • popcorn taket hjelp
 • hvordan å henge høyttalerne fra taket
 • hvordan keramiske fliser i taket mastic eller thinset
 • hvordan tack tau til taket til pynt
 •