uvanlige taket behandlinger

uvanlige taket behandlingerI det siste, var et tak tenkt på bare som toppen av et rom. Det var helt vanlig og sterk hvitt å reflektere maksimalt lys fra den eneste innslag i midten av rommet. Mer fokus blir plassert på tak i disse dager. Huseiere har forlatt den eneste lampen for å gi bedre lysfordeling, slik at taket ikke lenger å være reflekterende hvit, og den ikke lenger må være ren.

Medaljonger

Dekorativ tak medaljonger gjør et comeback. Heavy gips har gitt måte å lette polyuretanskum, som kommer i forskjellige størrelser som kan festes til taket med små spiker og lim. Tradisjonelt brukt til å markere lysekroner, ble medaljonger brukt enkeltvis i det siste, men savvy dekoratører i dag bruke grupper av dem til å legge interesse til et rom eller gangen blottet for arkitektonisk interesse.

En stor medaljong sentrert over et langbord kan bli ramma inn på hver side av hytter med eller uten ekstra lysarmaturer. Taket løpet av en lang gang kan være visuelt brutt opp av en rekke små medaljonger. Brukes med anheng lys over en kjøkkenøy eller i en forfengelighet område, medaljonger legge til en uventet touch av glamour. Maleri i taket en rik, dristig farger øker virkningen av friske hvite medaljonger. Stiler spenner fra enkle til utsmykkede.

Trepanel

Alle som liker en rustikk, land ser eller de litt mer raffinert stil på en hytte vil bli trukket til en tre perle-bord tak. Selv om utseendet er at de enkelte styrene, veden faktisk kommer i 4-fot med 8-fots paneler for rask, enkel installasjon. Denne behandlingen er egnet for flat eller skrå tak, og kan være ferdig rundt kantene med kronen. Platene skal være beiset eller malt før montering. Et ugjennomsiktig flekken som gjør at tre korn å vise gjennom er en svært attraktiv finish, men latex maling også fungerer godt og er mer slitesterk.

Faux Tin

Tin tak var vanlig i det 19. århundre og har fått tilbake noe av sin opprinnelige popularitet. Metal himlingsplater er tilgjengelig i autentiske stiler og mønstre som kopierer tidlig tinn design og tilbyr utseendet fra fjoråret. Metal fliser kan installeres på to måter: en suspendert rutenett eller spiker-up, som gjør dem egnet til bolig eller kommersielle applikasjoner. Tilgjengelig ferdig er stål, krom, messing, kobber og lakkeres hvit. Avhengig av stilen som er valgt, kan metall fliser arbeide i moderne omgivelser eller opprette historisk atmosfære. Spikeren-up installasjonen er egnet for hjem prosjekter. Hjem sentre som selger produktet vanligvis tilby nyttige gjør-det-selv-klasser.

Andre artikkelen

 • uvanlige taket behandlinger
 • hjem taket behandlinger
 • hvordan å skjære i taket og veggen når du maler
 • hvordan å henge høyttalerne fra taket
 • hvordan antikke en boks tak (trykket metall taket)
 • enkleste måten å sette vin korkene i taket
 • bad taket maleri ideer
 • popcorn taket hjelp
 • planked taket behandlinger
 • hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenet
 •