hvordan å skjære i taket og veggen når du maler

hvordan å skjære i taket og veggen når du malerFør du begynner å male en vegg eller i taket med rulle, må du først "cut in" i kantene. Cutting i ganske enkelt betyr å bruke en børste for å komme til hjørner og sprekker, slik som de som er rundt trim, at valsen kan ikke. Før du kommer i gang, lære de riktige trinnene for å kutte i så vil du oppnå profesjonelle resultater på ditt maling jobb

Du trenger:. .
3-tommers vinklet pensel
Painter's tape.
Drop kluter.
Vegg eller tak maling.
Cut bøtte.


en.
Fullfør alle dine PREP arbeid før du åpner maling kan, inkludert å fjerne møbler fra rommet, fjerne bytte plater og patching spikerhull. Også rengjøre vegger og tak og la seg slippe kluter.
Hvis du aldri har klippet i eller mangler maling erfaring, er det en god ide å bruke malerens tape. Dette båndet gjør at du kan masken områder, slik at du oppnår rene linjer der vegg møter tak og unngå maling trim eller andre overflater. Påfør tape jevnt og unngå å skape luftbobler, som maling kan sive inn i disse rommene.
To.
Deretter hente vinklet pensel og kuttet bøtte. Et kutt bøtte er ganske enkelt en bøtte med rette sider, i motsetning til en bøtte med en leppe som gjør at malingen til å samle. Du kan bruke en plastbøtte, det trenger ikke være en profesjonell kuttet bøtte. Fyll den med maling av valget.
Tre.
Forsiktig dypp penselen i malingen og tørk av overflødig på kanten av bøtta. Børsten bør holde litt maling, men ikke drypper. Begynn på toppen av veggen eller området du planlegger å kutte i, slik at du ikke drypper ned på en nymalt overflate.
Dra nytte av vinkelen på børsten, og plassere den ved det kant som du ønsker å male. Dra børsten ned og ut i en halvmåne form til å spre malingen jevnt.
fire.
Last børsten som er nødvendig. Fortsette å arbeide nedover med denne halvmånen bevegelse. Som du får mer erfaring kutte i deg kan tegne en rettere, jevnere linje og trenger kanskje ikke å bruke malerens tape. Skjær i rundt hver kant av flaten du har tenkt å male samt rundt vindu trim eller andre hindringer som du ikke kan nå utelukkende med valsen.

Tips og advarsler


 • Når du maler, er det best å arbeide vått i vått. Ideelt sett bør du begynne å rulle male før maling du kutter i tørker. Hvis du er litt treg på å kutte i, har noen andre begynner å rulle mens du fremdeles jobber på kantene.
 • Du må kanskje kutte i flere ganger, avhengig av hvor mange lakken overflaten krever.
 • Bruk en bred sparkel til å lage en ren kant som et alternativ til malerens tape. Putty kniver er også et flott verktøy for å fjerne feil:. Dekselet med en fuktig klut og plukke opp maling flekker
 • Andre artikkelen

 • flaggstang taket installasjon
 • bad taket maleri ideer
 • hvordan keramiske fliser i taket mastic eller thinset
 • hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenet
 • hvordan antikke en boks tak (trykket metall taket)
 • hvordan å skjære i taket og veggen når du maler
 •