hjem taket behandlinger

hjem taket behandlingerOfte omtalt som den femte veggen, er tak nå anerkjent som prime dekorere territorium i hjemmene gamle og nye. For flere tiår, bare de rike hadde råd spesialisert taket behandlinger i sine hjem, men takket være fantasi og en overflod av nye produkter, har ingen å ha bare hvitt tak lenger. Mange prosjekter er enkelt nok for en gjør-det-yourselfer og kan gjennomføres i en helg.

Bakgrunn

SHEETROCK, eller drywall, er i dag den vanligste materialet brukt til tak, men i dag er stil-bevisste huseiere er ikke fornøyd med vanlig vanilje tak som en gang var regelen. En av de enkleste og mest rimelige måter å sprite opp nye tak eller oppdatere gamle er med tapet. Tilgjengelig i prisene så lavt som $ 3 et kast på opp til mer enn 100 dollar roll, er det et papir som passer enhver smak og ethvert budsjett. Bakgrunn kan installeres på alle tak, skrått eller flatt, regelmessig eller uregelmessig i form. Det er perfekt for den uvanlige taket linjer av loft eller rom med arker og kommer i hundrevis av farger, mønstre og teksturer. Det kan være tradisjonell eller moderne og er lett monteres av to personer.

takplater eller Planker

himlingsplater og planker er laget av mineral fiber, som er en ikke-metalliske, uorganisk materiale som er laget av resirkulert post-forbruker-eller post-industrielle produkter. De kan monteres på taket ved hjelp furring strimler eller lim og kan males før eller etter installasjon. Den 12 tommer ved 12 tommer fliser kommer i stiler som strekker seg fra vanlig moderne til dekorative trykket tinn. Plank stiler kommer i ekte tre toner eller lakkeres hvit og i bred planke eller perle-board design. Planker er 6 inches med 48 inches og er installert på samme måte som fliser. Alle disse produktene er brannhemmende. De har også akustiske egenskaper, slik at de kan forbedre lydkvaliteten i rom med harde gulv. Fliser eller plank kan installeres i nye bygg, men de er spesielt nyttige for å dekke skadet tak i eksisterende eiendommer.

Maling og latticework

Hvis taket ikke er skadet, eller hvis konstruksjonen er i gang, kan latticework opprette en faux hvelvede tak i spisestuen eller soverommet. Lett furring strimler kan males hvitt og tacked eller skrudd inn i taket i et rutenett mønster av 12-tommers firkanter. Ideelt sett skal taket males i samme farge som rommet, men et par nyanser lysere, og legger hvitt latticework vil legge visuell høyde og dimensjon. Støping eller furring strips rundt omkretsen av rommet der tak og vegger møter vil dekke endene av flettverk og finish utseendet. Denne teknikken er en rask, enkel måte å legge arkitektonisk interesse til et rom for svært lite kostnader.

Andre artikkelen

 • hvordan keramiske fliser i taket mastic eller thinset
 • hvordan tack tau til taket til pynt
 • hvordan å skjære i taket og veggen når du maler
 • hjem taket behandlinger
 • popcorn taket hjelp
 • hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenet
 • hvordan å henge høyttalerne fra taket
 • flaggstang taket installasjon
 • bad taket maleri ideer
 • hvordan antikke en boks tak (trykket metall taket)
 •