flaggstang taket installasjon

flaggstang taket installasjonEn visuell visning av det amerikanske flagget er en av de viktigste måtene du kan vise patriotisk stolthet for landet ditt. Installere et flagg trenger ikke være en komplisert oppgave, om du installerer en flaggstang i bakken eller monteres på taket. Et takfeste, derimot, er enkelt og billig og har en rekke installasjon alternativer. Flaggstenger kan enkelt installeres med eller uten tilbehør som wiretrekk, tau, snaps og dekorasjoner. Flaggstang kits med lett-å-forstå instruksjoner finner du på bare om noen DIY butikken.

Brakett og beliggenhet

Det eneste som kreves for å installere en flaggstang på taket er en flaggstang brakett og skruer. Brackets kommer i en rekke størrelser, stiler og funksjoner, og de varierer i pris. Uansett hva din smak, er det også en god idé å velge braketter som er i rustfritt stål, fordi de er mer motstandsdyktig mot værforhold. Du må først bestemme om du skal installere et enkelt prosjekt eller et mer komplekst prosjekt som krever omfattende deler. Hvis flagget prosjektet er mer komplisert, må du kanskje også plater, skruer, muttere, til fester og skiver installere en solid, robust base. Pass på at stedet der du vil installere en parentes er stabil, uskadet og fri for overdreven vær aktivitet. Ved hjelp av en mur litt, bore hull som passer til størrelsen skruene du skal bruke, så for økt holdbarhet, sette ankere. Etter at ankrene er sikre, plasserer klammeparentes i de tilsvarende hullene og bor i skruene.

Velge en Pole

Flaggstenger er laget med en rekke produkter, inkludert tre, aluminium og andre metaller. De er generelt 3 meter til 6 meter lang. Velge en stang som skal tilsvare om du kommer til å dekorere den. Du trenger en stang laget av metall hvis du planlegger å dekorere det med ornamenter eller annet tilbehør. Ellers ville en tre-polet nok.

Bruke tilbehør

Før du installerer flaggstang brakett, sørg for at du vet at du har valgt riktig pole. Din flaggstang kan også installeres med en talje, og da må en flaggstang lastebil, en trinse hjul og nylon tau. Pryde din polet med ornamenter, for eksempel en kongeørn, en globus, dusker, bånd eller ringer.

Installasjon

Når du har din braketter og stang, installere den i stedet på taket du har valgt. Bruk brakettene til å montere masten opp på taket, skru bunnen av stangen inn i brakettene og skru braketten til taket. Bruke egnede skruer for den type taktekking materiale du har (i. e. skifer skrue for skifer).

Andre artikkelen

  • hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenet
  • hvordan keramiske fliser i taket mastic eller thinset
  • hvordan antikke en boks tak (trykket metall taket)
  • flaggstang taket installasjon
  • bad taket maleri ideer
  •