bad taket maleri ideer

bad taket maleri ideerMaleri i taket i et bad kan ha så mye av en effekt på et rom som maling av vegger. Variasjoner fra standard hvite kan legge en slående dimensjon til et rom. Enten du velger å male det en kontrastfarge eller bruke detaljerte bilder for å trekke øyet oppover, tilbyr taket mange design muligheter.

Sterke farger

Den enkleste måten å male et bad taket er å male det hele én farge . Dette kan gi massevis av kreativitet hvis fargen er ikke det samme som veggene. Kontrast taket med veggene ved hjelp motsetninger fra fargehjulet. Eller velg en farge som er lik fargen på veggen (enten lysere eller mørkere). Lysere farger i taket gjør rommet føles større og høyere, mens mørkere farger gjør taket synes lavere, ofte gjør plassen være koselig. Splitte taket i to eller tredjedeler og male hver del i forskjellige farger tiltrekker øyet.

Images

Utforme og bruke et bilde på et bad tak kan være mer arbeidskrevende, men vil gi deg dramatiske resultater. Den beste inspirasjonen kommer ofte fra utformingen av badet selv. Bad med temaer ofte låne åpenbare ideer. For eksempel kan en vannlevende tema medføre bilder av fisk, skjell eller bølger. Eventuelle design som allerede er innlemmet i badet innredningen kan gjentas på taket. Spraye og dusj-safe vinyl Veggdekor ofte fungere bra å lage bilder for de uten naturlige skissering talenter.

Kids 'baderom

Kids' bad lar deg et bredt spekter av fargevalg for taket. Themed mellomrom kan ta med bilder i taket. Heller enn å male en forseggjort bilde som vil sette fokus på taket, kan du male mindre dominerende elementer for å gjøre temaet strekker seg fra veggene til taket. For eksempel kan en strand tema inkluderer skyer eller en sol på taket, eller en blomster tema kunne ha en åpen himmel malt på taket.

Type Paint

Den type maling du velger for et tak vil legge ekstra dimensjon til rommet. Ved hjelp av en blank maling i taket kan gjøre et rom synes lysere, spesielt hvis badet ikke inneholder et vindu, men det blankere maling, jo mer feil det vil vise. Maling som brukes på bad bør gi mugg og jordslag motstand.

Andre artikkelen

  • bad taket maleri ideer
  • hvordan antikke en boks tak (trykket metall taket)
  • hvordan du kan dekorere med en droppet taket på kjøkkenet
  • hvordan keramiske fliser i taket mastic eller thinset
  • flaggstang taket installasjon
  •