tatovering ideer for menn

tatovering ideer for mennTatoveringer er en splashy måte å uttrykke deg på en kreativ, kunstnerisk måte. Men husk, en tatovering er et permanent engasjement, så valg av design er en viktig beslutning som ikke bør gjøres på et innfall. Tenk nøye gjennom hva du ønsker å representere gjennom kroppen din kunst og velge et symbol som betyr noe for deg personlig.

Tribal Designs

Tribal design er et populært tatovering på grunn av sin dristige, slående utseende. Vanligvis er tribal tatoveringer laget med buede og sikringsanlegg linjer, slik at du kan designe denne stilen selv med minimal tegning dyktighet. En fordel med denne typen tatovering er at det generelt er skapt fra kun svart blekk, som ikke falmer så fort som andre farger. Vær forsiktig når du velger en tribal tatovering, men fordi du kan være krenkende bestemte ganger hvis du kopierer deres design nøyaktig, som er ansett som en form for identitetstyveri.

Celtic Designs

En annen populær tatovering design er inspirert av keltisk kultur. Celtic bilder inkluderer knop, kors, spiraler og kombinasjoner av disse elementene. Noen Celtic design tilbake til det andre århundre f. Kr. , og dermed har bildene dype historiske mening og betydning. Celtic design representerer en rekke ulike tolkninger som kristne konnotasjoner, nyhedenske design og ny-alder symboler. Disse tatoveringer kan inneholde integrert bilder eller design kan gjentas for å skape bånd rundt armen.

Kinesisk eller japansk Designs

Asiatiske tegn er en annen populær tatovering design fordi tegnene er i seg selv vakre kunstverk som kan representere noen anelse om du ønsker å uttrykke. Når du velger en asiatisk karakter for tatovering, gjør din forskning og sørge for at oversettelsen kommer fra en pålitelig kilde fordi du ikke vil få feil beskjed tatovert på kroppen din. Empowering ord å vurdere for din tatovering er styrke, mot og lykke.

Skull Designs

Hodeskaller er et klassisk tatovering design som har vært populært med tatovering entusiaster i flere tiår. Mange varianter av de typiske skallen tatovering bære en rekke ulike betydninger og visuelt. Den menneskelige hodeskallen symboliserer døden, og mange kulturer bruker skallen som en påminnelse om dødelighet vår. Historisk har skallen representert evigheten, omvendelse og triumf i kamp. Avhengig av representasjon, kan hodeskalle tatoveringer være makabre, truende eller humoristiske.

Andre artikkelen

 • faux murvegg behandling
 • definisjon av overlappende teknikk i maleri
 • lys kunstaktiviteter
 • hvordan å tegne valentine blomster
 • hvordan du rengjør sprøytepistoler og slanger
 • hvordan du kan male ditt eget cowparade ku
 • hvor å fjerne tempera maling
 • tatovering ideer med latinske fraser
 • hvordan å male studio møbler
 • overflate problemer
 •