hvordan du kan spare offentlig kunst

hvordan du kan spare offentlig kunstBevaring av offentlig kunst er et livlig bekymring for mange lokalsamfunn. Ofte vil kommunale myndigheter har komiteer på plass for å føre tilsyn med denne innsatsen og å finne innovative måter for involvering av stipend, lokale bedrifter, og andre enheter i dette arbeidet. Bevaring av disse kunstverkene krever et stort sett med økonomiske, administrative og organisatoriske utfordringer. Til syvende og sist er det den balansere og vekst i disse planene, som vil sikre at brikkene dine samfunnet cherishes vil eksistere for fremtidige generasjoner å beundre.

Du trenger:
Finansieringskilder
. Forvaltningsorgan.
Internship program.
Relasjoner med akademiske og forskningsinstitusjoner.


en.
Form en forvaltningsmyndighet. Dette kan være en enkelt person eller et panel av medlemmer og eksperter. Administratoren skal vise en rekke talenter og evner som vil tillate henne å forvalte de nødvendige midler, setter pris på behovene til ulike kunst media, og kunne fungere som en offentlig bindeledd for din organisasjon.
To.
Etablere solide relasjoner med statlige, lokale eller landsdekkende universiteter eller bevaring forskningssentre for å sikre at samlingen får den analytiske oppmerksomheten den fortjener. Dette vil holde organisasjonen i loopen med de nyeste konserveringsteknikker og kan også føre til at samlingen skal diskuteres i akademiske sirkler, noe som resulterte i ytterligere tilskudd muligheter. Eksponering som dette kan også gi et nettverk for ansettelse av kvalifiserte og motiverte praktikanter som kan bistå i utviklingen av curatorship din.
tre.
Identifiser finansieringskilder. En måte å gjøre dette på er å involvere bygging utviklere, noe som gir dem muligheten til å bidra til din gi base når nye strukturer blir bygget. Mengden av donasjonen kan være i forhold til størrelsen på byggeprosjektet eller total "fotavtrykk. Du kan også slå til innsamlere, donasjoner, og regjeringen og institusjonelle tilskudd for å forsterke dine ressurser. Du kan opprette en konto som går kun mot permanent deler av samlingen, slik at mindre mengder å bli brukt på å oppmuntre nye offentlige kunstverk.
fire.
Velg programvare, i samsvar med budsjettet og kapasitet, til å lage et arkiv av samlingen din. Dette arkivet kan bli lagt ut på nettet, så vel som kan tjene som et PR-verktøy for programmet ditt. Det kan gi tilgang til forskningsinstitusjoner, studenter, og potensielle finansiører samt forsyne deg med et nyttig verktøy for bevaring.

Tips og advarsler


 • Bli kunnskapsrik om debatter rundt kunst i offentlige rom. Dette kan hjelpe deg engasjere ulike meninger i samfunnet om spesifikke stykker. Det vil også holde deg i kontakt med stipend og faglige fremskritt rundt problemene avgjørende for din innsats.
 • En høy kvalitet praktikant programmet kunne betale utbytte. Ikke bare kan du få en syklus av entusiastiske mennesker til å jobbe med deg, men også fremtidige fagfolk med solide kunnskaper om programmet, sin samling, og dens betydning for fellesskapet.
 • Andre artikkelen

 • hvordan å trekke animerte personer trinnvis
 • 10 gylne regler for Lomografi
 • Gothic listverk og fasader
 • airbrush art opplæring
 • hvordan bruke gjennomsiktig papir for vann media
 • farge og wheelcolor teori i maleri
 • hjemmelaget tatovering pistol design
 • hvordan du bruker Behr utvendig latex maling for metall garasjeporter
 • definisjon av landskapsfotografering
 • Kulturrådet tilskudd til enkeltpersoner
 •